Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО СЕ ДЕШАВА НАКОН ШТО РАСКИНЕТЕ СА НАРЦИСОМ: Кроз ове фазе свако прође, али након лошег периода бићете срећни

Откријте којих 5 фаза ће вам се десити када раскинете са нарцисом и припремите се да поново заблистате и уживате у животу!

1721643945_shutterstock_2277208231.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Раскид са нарцисом може да буде заиста трауматичан: како због пакла кроз који сте прошли током везе, тако и због онога што следи након прекида везе. Посебно ако сте дуго били заједно јер сте се надали да ће се његова личност променити с годинама. Али, немојте да се обесхрабрите. Ако унапред знате шта можете да очекујете, бићете спремни и лакше ћете се носити са свим тегобама

1. Период велике збуњености


Ви стварно не знате шта се догодило. Осећате да не разумете зашто се веза завршила на тај начин, зашто се уопште окончала када је деловало да сте савршен пар и како се од “песме” претворила у “ноћну мору”. Не знате ко је био одговоран за раскид и немате појма шта даље да радите. Не разумете како ће вам живот изгледати од сада па надаље и куда да идете. Чак почињете да се питате да ли сте све измаштали и да ли се све одиграло само у вашој глави.

2. Мољакање


Нарцисоидни партнер ће прибећи емоционалној уцени, молећи вас да се помирите. Покушаће да вам каже да ће све бити у реду, да ће се променити и да морате вашој вези да дате још једну шансу. Покушаће да вас подсети на најлепше заједничке тренутке и да откључа ваша најсрећнија сећања.

3. Претње


Када види да не може да вас натера да промените мишљење, нарцис ће учинити све што је у његовој моћи да оствари свој циљ. Чак ће прибећи и јадиковкама, плакању, све време вас убеђујући да не може без вас. Чак ће ићи толико далеко да ће вам претити да, уколико му се не вратите, нешто лоше може да вам се догоди.

4. Тешки тренуци недостајања


Иако вам то тренутно делује немогуће, ваш нарцис ће вам заиста недостајати, чак и ако знате да је токсичан и да ваша веза не води никуда. Осећаћете се тужно и мислићете да сте ви криви за све што се дешава, можда ћете се чак и покајати због своје одлуке.

5. Схватање сопствене снаге


Следећа фаза је да сте апсолутно свесни свега што се догодило, да сте донели исправну одлуку. То је и време које ћете највише проводити у друштву вољених особа, када ћете се фокусирати искључиво на себе. Схватате колико је однос са нарцисом у стварности био лош и нефер и откривате да сте много снажнији него што сте мислили.

Када прођете све ове фазе доћи ћете до закључка да сте, иако помало оштећени, али не и уништени од стране нарциса, преживели тешку манипулацију и злостављање. Схватате да сте сами себи најважнији, као и да убудуће морате себе да ставите на прво место и да бринете о себи. На крају, сва искуства кроз која сте прошли послужиће вам као лекција. Поново се рађате као јача жена која од сада препознаје злостављање и таквом партнеру више неће слепо веровати.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas