Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈБОЉЕ И НАЈГОРЕ место за упознавање партнера: Шта саветују стручњаци?

На ком месту имате више шансе за упознавање оног "правог", а на ком је веза осуђена на пропаст и пре него што сте је започели...

1716624916_shutterstock_2066869928-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Које је ваше мишљење, где је најбоље место за упознавање некога са киме ћете провасти већи део свог живота - у парку, клубу, ресторану, послу или преко неке пријатељице? Никада не можемо бити сигурни колико ћемо са неким бити у вези, да ли је он прави или само један од оних " у пролазу", поготово не према месту на којем смо тог неког и упознали. Али, стручњаци су рекли да постоји нека повезаност између начина и места на којем смо упознали одређену особу.

Са правом можемо рећи да је најбољи начин на који неког можемо да упознамо јесте преко заједничких пријатеља. Зато што нам они могу рећи реалну слику о особи са којом желе да нас упознају и обрнуто. Такође, наши пријатељи знају шта волимо, какве отприлике партнере бирамо и који су нам циљеви у животу, па уз помоћ таквих информација могу да нас повежу са особом која је слична нама. Сувишно је спомињати да пријатељи увек за нас бирају најбоље.

Међутим, у доба технологије и прекомерне употребе интернета, упознавање са потенцијалним партнерима се највише свело на друштвене мреже, али и апликације и сајтове за упознавање људи. То не би било толико лоше, да особе које седе иза компјутера или лап топа искрено описују себе, без преувеличавања и да не бирају само слике на којима изгледају најлепше. Јесте да се ту деле разне информације, попут интересовања, омиљене музике и филмова, али то није довољно да две особе знају да су једна за друго. Зато се и већина личних упознавања заврши на само једном изласку, док са друге стране и ако започнете везу, оне углавном не трају толико дуго.

Још један начин упознавања партнера јесте на послу. На послу, поготово ако радите у фирми са доста људи, је сасвим нормално да се развије по неки флерт или неки мало виши степен дружења. Ово се нарочито дешава када са једном особом проводите већи део дана, свих пет дана у недељи. Али, стручњаци су против оваквог начина упознавања и збижавања, јер онда настају конфликти који мешају приватни и пословни живот. Посебно треба размишљати о осећањима које ћете имати након раскида, а мораћете да гледате ту особу сваки дан што доводи до непријатности. Зато избегавајте да вам неки колега са посла постане партнер, јер ћете имати проблема са односима на послу.

А како сте ви упознали вашег партнера?

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas