Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАРАКТЕРИСТИКЕ ОМЕГА МУШКАРЦА: Особине које показају да ли ваш партнер спада у ову групу

Погледајте које су позитивне особине омега мушкарца и по чему се разликује од алфа мушкарца

1678450698_omega-muskarac-shutterstock.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Као два основна типа мушкараца истичу се алфа и омега. Алфа мушкарац жели да се издвоји у маси и да буде онај на кога сви обраћају пажњу. Труди се да буде најјачи, најбржи, најпаметнији и свеукупно најбољи. Има изузетно развијен такмичарски дух и ако бисте замислили чопор вукова, он би био вођа тог чопора.

За разлику од алфа мушкарца, омега избегава ризик и сукобе, имају самопоуздање слично алфа мушкарцима, али не морају да буду у центру пажње. Они су задовољни што нису људи који стално имају потребу да се истичу, и немају потребу да се такмиче са другима да би били најбољи.

Које су позитивне карактеристике омега мушкарца:

1. Интровертан - За разлику од алфа мушкарца, он немора да буде у центру пажње и не труди се да комуницира са свима. Не треба му сва пажња, а и боравак у маси људи смо црпи његову енергију.Уместо тога, омега мушкарац више воли да буде сам. Он пуни своје батерије када је у свом елементу, а не међу људима који покушавају да докажу ко је бољи. Њега то једноставно не занима.

2. Опуштен - Алфа мушкарац је екстровертан, харизматичан, труди се да се истакне у најбољем светлу, а омега је много опуштенији и тежи равнотежи. Он допушта животу да га води својим током, труди се да постигне оно што жели, али се не оптерећује.

3. Нежност - Имају тенденцију да буду нежнији у односима. Они би могли бити тип који вам измасира рамена након напорног дана на послу. Или ће се мазити са вама на каучу и гледати ваш омиљени филм. Има ју нежну страну, а то је посебно прилично привлачно у романтичној вези.

4. Љубазан - Омега мушкарац није заузет покушајима да се докаже, па је мало више фокусиран на друге људе. Ако вам треба неко да вам помогне, пружи савет, неко са ким разговарате, питајте омега мужјака. Он ће вам помоћи не зато што жели да се види као херој, већ зато што је љубазан.

5. Емпатија - Бити емпатичан значи да се особа може идентификовати са оним кроз шта неко други пролази. Омега мушкарац има много бољу способност да покуша да види стварност кроз туђе очи. Ово није квалитет који поседују многи.

6. Преферира дубоке односе - Омега мушкарац неће имати пуно пријатеља. Пошто је интровертан и више воли да проводи време сам, вероватно неће имати дугу листу пријатеља на својим налозима на друштвеним мрежама (ако је чак и присутан на друштвеним мрежама). Воли дуге, дубоке разговоре. Преферира поверљиве пријатеље за цео живот на које зна да може да рачуна.

7. Жели да ради сам - Омега мушкарац ће имати пријатеље и блиске познанике, али воли да ради сам. Било да се ради о његовој професији или на више личном нивоу, он не воли да припада групи. Највише воли да се самостално посвети нечему.

8. Нема проблем са егом - Алфа мушкарац је заиста забринут за то како их сви други виде. Због тога увек желе да напумпају свој его. Ово укључује хвалисање њиховим достигнућима и било чиме у вези са тим. Али омега мушкарцу то није важно. Они и даље могу постићи исто колико и алфа мушкарац, или чак више, али други људи можда никада неће знати. Неће то објавити на друштвеним мрежама, можда неће рећи ни најближим пријатељима. Не требјуа му признање или озлоглашеност како би напумпао свој его.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas