Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

Како је то живети са ЖЕНОМ? Мушкарци поделили своје ИСКРЕНО мишљење

Још једном се потврђује да су мушкарци са Марса, а жене са Венере.

1619779796_couple-2424928_1920.jpg
ФОТО: pixabay
Oglas

Ово је листа коментара о томе шта то мушкарци нису знали, док нису почели да живе са женом.

1) Поседује само један заиста добар грудњак. Постоји само један и део ваше дужности је да га заштитите. Ако перете веш, морате предузети највеће мере предострожности како бисте били сигурни да је правилно очишћен, осушен и сложен. Не дај Боже да специјалан грудњак икада нестане или појави у погрешној фиоци.

2) Гаћице током периода. Није ме то шокирало ни згрозило јер нисам био 12-годишњак; било је попут, "Хах. Да, претпостављам да бих и ја имао засебан доњи веш који бих користио кад имам менструацију. Зашто бих, доврага, уништио све своје секси доње рубље?".

Почеће да носи ваше ствари, то је сигурно.

3) Џепови су врло ретки за женске панталоне. Неколико година сам у браку и још увек сам шокиран овим.

Прочитајте још: 40 ствари које морате знати о сексу до 40. године

4) Изгледа да су туширање и прање косе два одвојена догађаја.

5) Без обзира колико укосница имамо у кући, увек нам треба  још.

6) Изгледа да сам цео живот погрешно прао веш и судове!

7) Ако нешто оставите на кухињском пулту, она ће то склонити или бацити. Ако она нешто остави на кухињском пулту, то значи да то од сад стоји на том месту.

Кућа ће вам бити пуна украсних јастучића.

8) Научио сам да купатило може мирисати на сапун, цвеће или кокос уместо на мокраћу.

9) Дугачке длаке много опадају током туширања, и уобичајена је пракса да се лепе за зид, а не да се сакупљају у одводу. Ако их после заборави да их покупи, следећа особа под тушем може бити веома збуњена. Зашто се гомила длака налази залепљена за зиду од туш кабине? 

Прочитајте још: Сваки трећи мушкарац одлуку донесе преко ноћи, а 25% жена се удаје због пара!

10) Никад није доста јастчића, прекривача и ћебади.

11) Никад нисам очекивао да ће почети да носи моју одећу. Мајице, џемпери, чак ни моје проклето доње рубље више није моје!

12) Имају заиста чудну опсесију стакленим посудама и теглама.

13) Оне преузимају купатило. Једног дана ћете ући и схватити да је 90% простора попуњено њеним стварима.

Прочитајте још: У богатим земљама све више људи има ОТВОРЕНУ ВЕЗУ, шта кажу психолози?

14) Даска на вц шољи мора да буде спуштена или си у озбиљној невољи.

15) За фенси шминку је потребна вечност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas