· · Коментари: 0
ВЕЗЕ

Мушкарци воле када им се жене диве, а САТ И ЦИПЕЛЕ откривају много

У природи сваког мушкарца је да има заштитнички став према партнерки и спреман је да учини све како би је импресионирао.

Depositphotos_46730169_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Заузврат тражи да му се диви, односно да он буде херој у њеним очима.

Прочитајте још: О чему причати на првом састанку? Постоје питања која су забрањена и никако их немојте постављати

Али није то једина ствар која мушкарца чини срећним у вези. Жели да га жена воли и прихвати са свим његовим манама и врлинама, а код нежнијег пола веома цени и самосталност. Прави мушкарац не жели поред себе партнерку која ће живот подредити њему и његовим интересима, већ одважну даму која држи до себе и размишља својом главом.

Мушкарац је срећан ако је жена срећна.

Важно му је и како се жена осећа јер не жели да нагађа шта се дешава у њеном срцу и глави. Стручњаци упозоравају да емотивни партнери граде зид између себе сваки пут када нешто прећуте у вези, посебно ако се то односи на то како се осећају. Важна је и добра комуникација. Због тога мушкарац жели партнерку са којом може отворено да разговара о свему.

Стил мушкарца

О стилу одевања једног мушкарца највише говоре ципеле и сат на његовој руци. Погрешан избор обуће може потпуно да поквари одевну комбинацију, чак и када вам се учини да су остали комади гардеробе добро одабрани и усклађени.

Прочитајте још: Уколико желите да очувате везу никако не радите следеће ствари

Каже се да човек не може да сакрије две ствари: када воли и колико је богат. У другом случају може да га ода и сат јер тај детаљ на руци шаље јасну поруку о његовом имиџу, начину живота, друштвеном положају, материјалном статусу, навикама... Зато, када га купујете, важно је да изаберете модел који ће истаћи ваш стил и личност. Сат има моћ да покаже нечију аутентичност не само дизајном и квалитетом, већ и како се носи.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.