Никако не радите ове ствари
Познати и професионални кушач хране, Мартин Исарк, открио је какве све грешке људи праве приликом кувања.
Прочитајте још: Невероватна МОЋ у лечењу ЖЕНСКИХ болести: Од ове биљке направите чај за ОЗРАЧЕНЕ, ранице на материци и КАНДИДУ
Познато је да су Британци, главни конзуматори чаја. Икао се количина млека и шећера разликује од особе до особе, сви имамо исту методу приликом припремања омиљеног напитка. Сачекао да прокључа воду, а затим у шољу ставимо кесицу са чајем. Према овом конзументу хране, сви радимо погрешно исту ствар, па чак и врсни познаваоци чаја.
Он сматра да никако не бисте требали да користите, кључалу воду за прављење традиционалног чака јер ће се тако изгубити његов укус, према његовим речима "ништа неће бити бољи од воде из купуса". Наводи да је потребно да се вода охлади на 80 степени. Он је објаснио да је кључала вода само мит о прављењу чаја.
Прочитајте још: Не морамо увек да посежемо за кремама: Ова храна садржи КОЛАГЕН
- Превише врућа вода убиће пожељне укусе и нијансе чаја- закључио је Мартин, који сматра да његов поступак треба да испробате.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ