Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УЗ МЕТОДУ "333" ОЛАКШАЈТЕ СЕБИ ПАКОВАЊЕ ЗА ОДМОР: Уштедећете огроман простор у коферу (ВИДЕО)

Паковање за годишњи одмор може бити прави изазов.

1722071823_shutterstock_2379711769.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Паковање за годишњи одмор може бити прави изазов, а многи ће се сложити да најчешће на море понесемо превише ствари.

Ако припадате групи људи која увек каже како ће на следеће путовање понети што мање одеће, могао би вам се свидети вирални трик који штеди простор у коферу. Као и већина савета, трикова и препорука, и ова је метода настала на ТикТоку, а бројне су жене истакле како су се препородиле откако су га примениле.

Ради се методи 333, једноставној стратегији која ће вам помоћи да на годишњи одмор понесете тек малени кофер. Метода 333 налаже да понесете три горња одевна предмета, три доња и три пара ципела – сасвим довољно одеће за путовања која трају до недељу дана.

@heyyitsjoelle using the 333 method to create outfits is the biggest hack to packing your suitcases more efficiently! ✈️ tried my best to curate effortlessly cool & casual summer outfits without overpacking 😙 all outfits from @City Beach Official #summeroutfit #summerfashion #summerlooks #summeroutfits #tryonhaul ♬ Whoops - Meghan Trainor

Неписано је правило да би се ових девет комада требало међусобно надопуњавати, како бисмо добили брдо комбинација, савршених за све прилике, попут шетње градом, романтичне вечере или изласка с пријатељицама.

На тај начин можемо лако искомбиновати летњу гардеробу на одмору, а истовремено уштедети простор и пружити себи бескрајне модне могућности.

На пример, у 333 методу одлично се уклапа једноставна бела мајица, лагана летња кошуља и ефектни топ спуштених рамена.

Ове комаде лако можете комбиновати с ланеним панталонама, сукњом од тексаса (или пак панталонама од тексаса) и лепршавим летњим сукњама, а од обуће можете понети папуче или сандале, и ципеле на високу потпетицу.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas