Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сматра се да људи најчешће сањају ова ТРИ СНА: Које је њихово значење?

Испоставило се да људи могу да имају између три до седам снова по ноћи, међутим, врло је мало вероватно да ће их све запамтити. А ево шта се најчешће сања и шта тај сан заиста значи.

1727257318_shutterstock_2229882469.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Снови којих се сећате вероватно имају теме које сте већ искусили, а постоји мноштво уобичајених снова које људи могу да имају, а стручњаци су разоткрили шта би они могли да значе.

Падање

Да ли сте икада имали тај супер чудан осећај падања у сну и буђења? Испоставило се да нисте сами јер су снови ове природе прилично чести.

Што се тиче тога шта би то могло да значи, стручњак за спавање др Дебора Ли је рекла за МаилОнлине да ћете можда да сањате да ћете пасти ако постоји било какав страх од неуспеха, попут бриге о неуспеху на послу, губитка новца, пада берзе или бриге од неуспеха за посао“ и слилно.

Ако сте посебно пали са велике висине, то би могао да буде показатељ да морате да донесете велику одлуку.

У међувремену, ако сте се пробудили пре него што сте у сну ударили о земљу, докторка каже да то може да буде добар знак јер симболизује да сте предузели акцију у тренутку и избегли катастрофу.

Испадање зуба

Ово је још један уобичајен сан који људи имају и може да има различита значења. Један типичан разлог је ако сте недавно претрпели губитак.

Тумач снова и аналитичар Џејн Тереза ​​Андерсон је рекла да углавном људи осећају непоправљив губитак зуба у овим сновима.

- Сањар може да осећа или да управља осећајем губитка у животу, или има забринутост због свог имиџа – јер шта је осмех са зубима који су испали?

Варање партнера

Хтели то да признате или не, сви су имали овај сан у неком тренутку у животу.

Иако бисте претпоставили да то значи да би ваша веза могла да буде у невољи, то није увек случај јер такође може да сигнализује да нешто друго у вашем животу недостаје, каже МаилОнлине.

А Лори Ловенберг, сертификовани аналитичар снова, сугерише да је то означава осећај кривице.

- Нашла сам да је главни разлог због којег варате у сновима тај што – дубоко у себи – имате кривицу или забринутост због нечега што радите што вам одузима време које би требало да уложите у везу.

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas