Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРОВЕРИТЕ ШТА ВАС ЧЕКА У БУДУЋНОСТИ: Нумеролози тврде да је све записано у БРОЈЕВИМА

Нумеролози тврде да дан када смо рођени, независно од месеца и године, може да опише наш карактер и погледе на свет.

1718869027_2651599_profimedia0181514011_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

За рођене првог дана: Околина вас види као вођу. Предузимљиви сте, храбри и способни. Самопоуздање вам помаже да се суочите са свим и свачим, али вам својеглавост прави проблеме - хоћете да све буде по вашем и никоме се не покоравате. 

За рођене другог дана: Други вас цене као идеалног сарадника и партнера. Ваша је оригиналност у томе што проналазите најбољи начин да туђе идеје спроведете у дело. 

За рођене трећег дана: За вас кажу да сте свуда мирођија. Мада сте вољени, не постижете нешто посебно у животу јер вам се квалитети троше на глупости.

За рођене четвртог дана: Околина вас сматра поузданим. То је вероватно зато што сте дискретни, практични и креативни у исти мах. Радите неуморно за добробит свих и имате успеха у готово свим пословима. Можете се чак и духовно уздићи.

За рођене петог дана: Пошто сте темпераментни, уметност вам припада, али нигде не можете да останете дуго. Стално јурите у сусрет нечем новом. Веома сте осећајни, али и неодговорни, мада сте прилично критични према себи.

За рођене шестог дана: Ви се стално борите да докажете да су ваше идеје исправне, волите да усрећујете људе око себе, увек сте расположени да учините све што можете, па чак и више, и стално учите и стичете искуства. Из сваког искуства извлачите нову мудрост.

За рођене седмог дана:  Ви сте организатор за породицу или друштво и лако уводите ред, а иде вам од руке и стицање новца. Често се жртвујете за друге, земља и рад су вам свети, али радо помажете и особама које једва познајете. За рођене деветог дана: Широкогруди сте, то је опште познато. За вас су путовања, љубавне идиле, склад и разумевање, уметност и тајна учења. Обично сте истраживач, песник и увек стичете богата искуства и топло их делите са другима.

За рођене десетог дана: У стању сте да промените ружно у лепо, зло у добро, мржњу у љубав и све то чините с пуно оптимизма. Верује се, и поред ваше ведрине, да можете учинити и обрнуто.

За рођене једанаестог дана: Вама се многи обраћају као господару.  Атрактивни сте изгледом, истерујете правду на сваки начин и једноставно се намећете друштву. Ауторитет сте од малих ногу. За рођене тринаестог дана: Ви као да сте ружно паче. У детињству и младости вас је мало шта интересовало, били сте лењи. Временом сте схватили да поседујете таленат за многе области, пре свега уметност, и кренули сте да радите. Колико сте истрајни, толико ћете изменити ружно у лепо, лењо у вредно. Може се десити да будете узор, па чак и вођа многима.

За рођене четрнаестог дана: Други вас сматрају истинољупцем. Не подносите лаж, па ма како била добронамерна. Често сте гласник или проповедник идеја, вешт сте критичар, а сваки посао обављате како ваља. Дух вам је снажан, а маштање стваралачко. Често путујете и мењате партнере, ситна и слатка задовољства су нешто чега се тешко ослобађате.

За рођене петнаестог дана: Често радите послове права, финансија или образовања, можда и зато што сте добар говорник. Лепота вам је важна и стално тражите равнотежу између чулног и ванчулног. Упорни сте, стрпљиви, помало тврдоглави и тиме постижете успех, али као да ни ви ни околина тиме нисте потпуно задовољни.

За рођене шеснаестог дана: Не подносите лидере, мада господарите ситуацијом, али то чините ненаметљиво и понашате се скромно. Магнетски привлачите људе, али лако и праснете. Депресија може бити ваше често стање.

За рођене седамнаестог дана: Често изгледате незаинтересовано и као да све одуговлачите, али то уопште није тако. Ви све разматрате свеобухватно, упорни сте и стрпљиви док коначно не донесете одлуку. Када се то деси, хитате ка циљу, без обзира на све могуће последице. Имате дара за разне уметности, бавите се окултизмом, тихи сте и осећајни. За свакога имате лепу реч.

За рођене двадесетог дана: Често ћете мењати своје учитеље и на крају ћете одабрати сопствени пут. Битна вам је унутрашња равнотежа, али и спољна, једном речју, равнотежа између материјалног и духовног. Сматрате љубав највећом магијом и дубоко у њу верујете.

За рођене двадесет другог дана: Предодређени сте за велике подухвате и постаћете славни. Неће вас омести ни материјални проблеми, ни несреће у љубави, ни завист других. Мада сте споља сила у вама се крије нежан карактер, као и велика љубав према лепим стварима.

За рођене двадесет четвртог дана: Одушевљени сте великим замислима и догађајима и обавезно морате да будете део тога. Имате низ финих особина: љубазни сте, витални и друштвени, цените математику, физику и мистичне науке, а желите да помогнете и сарађујете са сваким. Богатство је у давању - ово понављате кроз цео живот, градећи благостање за читаво друштво, али пре свега за своју породицу.

За рођене двадесет седмог дана: Околина сматра да недовољно искоришћавате своје могућности. Паметни сте, симпатични и емотивни. У стању сте да се бавите уметношћу, путовањима (највише морима), али и егзактним наукама. Волите магију, али је за вас и телевизија мистична. Свашта вам се у животу може догађати, али ћете материјално обезбеђен живот моћи да изборите тек у другој половини свог доба.

За рођене двадесет осмог дана: Сви вас прихватају као вођу, али вас претерана самосталност може скренути са пута.

За рођене двадесет деветог дана: Спонтано постижете да вас цене, као да поседујете неку магијску моћ. Размишљате главом, схватате људе око себе и обожавате сарадњу. Брзо успевате да приметите најбоље код других људи и да то искористите на опште добро. Знате да помало подигнете тензију, па вам умереност не би шкодила. 

За рођене тридесетог дана: Претерано сте пажјиви и нежни. Толико волите ближње да знају да то искористе, на вашу велику несрећу. Кад се томе дода да не водите рачуна о здрављу, све је јасно. Везани сте за породицу, размишљате срцем, обожавате уметност, а пријатељи су вам неопходни. Поседујете магнетску моћ, али као да је не користите. 

За рођене тридесетог првог дана: У питању је прави креативац - све што предузмете биће одлично урађено, поготово ако се удружите с правим људима. Савесни сте, али о себи мало водите рачуна. Правилно расуђујете и то волите да проверавате кроз сарадњу с другим људима.

(Курир.рс/Република/М.Ј)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas