Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПО ЧЕМУ СЕ СЕПТЕМБАРСКЕ БЕБЕ РАЗЛИКУЈУ ОД ОСТАЛИХ: Красе их 6 особина које би свако пожелео

Специфичне су, врло интелигентне и нимало склоне сукобима.То су септембарске бебе.

1725362710_shutterstock_2274763201.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Мали генијалци

Према истраживањима, људи који су рођени у септембру брже се развијају у раном детињству. Такође, 20% је већа могућност да ће због својих успеха у школским клупама похађати најелитније факултете.

Спортски су типови

Бебе рођене у овом месецу имају физичке предиспозиције за бављење спортом и међу њима је највише врхунских спортиста. “Деца рођене на северној хемисфери током јесени, имају мало већу мишићну масу и раније постају физички активни”, изјавио је др. Гавин Сандерцоцк са Универзитета Ессеx.

Виши су од осталих

Ако се упореде с децом која су рођена током пролећа и зимских месеци, рођени у септембру у просеку су виши. Једним делом то има везе с већим количинама витамина Д којем су изложене мајке током последњих месеци трудноће.

Отпорнији су на астму

Истраживања су показала да су бебе рођене у јесен најчешће алергична на јаја, кикирики и млеко. Међутим, отпорнији су на астму.

Славе рођендан у најпопуларнијем рођенданском месецу

Септембар је месец с највише рођене деце у Америци, али и многим другим земљама. Неколико научника упоредило је податке о броју рођених и открили су како је баш овај месец најпопуларнији за рођење. То приписују божићним и новогодишњим празницима. Сматрају како је то време кад је највећа вероватноћа да ће жена остати у другом стању. Према Матту Стилесу који је прикупио податке о рођенима између 1994. и 2014. највише деце рађа се баш 9., 12. и 19. септембра.

Тврдоглави и веома интелигентни

Говоре врло јасно, знају шта хоће и желе да све буде завршено одмах. Септембарске бебе су сјајне у бризи о другима и о животињама. Умеју да буду самокритични, критикују и друге, али умеју да реше проблем. Тврдоглави су, али ипак љубазни и интелигентни.

(Еспресо)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas