Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО ВАША КОСА ОТКРИВА О ВАМА: Да ли радите све по плану или више волите спонтаност?

Да ли жудите за узбуђењем или стабилношћу? Да ли следите планове или прихватате неочекивано? Погледајте каква вам је коса, она све говори.

1722586390_shutterstock_2430422791.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Тестови личности нам отривају ко смо. Сазнали смо шта о нама говори начин на који стојимо и шта значи када нам је домали прст краћи од кажипрста. А да ли сте се икада запитали шта ваша коса говори о вама? Овај забавни тест истражује како ваш природни тип косе, попут таласасте, коврџаве или равне, може наговестити особине ваше личности.

Да ли сте практични или страствени? Да ли жудите за узбуђењем или стабилношћу? Да ли следите планове или сте спонтани? Да ли цените дубоке везе или циљеве у каријери? Ако сте спремни да откријете да ли ваша коса одражава ваш унутрашњи свет, хајде да видимо колико ваш фриз одговара вашој личности.

#1 Какву личност крије таласаста коса

Ако имате таласасту косу, ви једноставно идете својим путем, прихватајући животне преокрете. Не волите да се хватате за оно што вам не одговара, већ се трудите да очистите пут од препрека и у односима тако и пословно. Страст подгрева вашу ватру. Када вам се нешто не допада, прекидате везу (наравно, љубазно!). Слобода је ваше тајно оружје. Истраживање и учење су ваше игралиште. Суочавате се са изазовима и увек проналазите пут.
Самосажаљење није ваш стил. Ваше скривене дубина доприноси вашем шарму!

А какав вам је стил? Укусна мешавина елегантног, забавног, безбрижног и гламурозног. Ви сте као савршени зачин за живот, модеран микс са примесама класике. И увек заљубљени - жудите за романсом старе школе, испуњеном вечерама уз свеће и осећајем сигурности.

#2 Какву личност крије коврџава коса

 

Ако имате коврџаву косу, живите живот са мотом "царпе дием" или "ухвати дан", прихватајући сваки тренутак са ватреном страшћу. Ви сте вртлог динамике, увида и љубави, природни вођа с топлином која привлачи људе. Ваш ум се утркује, а ви испуњавате задатке брзином муње, а успут уживате у додиру драме. Прихватате своју јединственост, знате да нема два иста прамена локана. Носите своје срце на рукаву, али немојте помешати своју отвореност са наивношћу. Не можете се лако импресионирати или преварити празним речима.

Ваш магнетизам је неспоран, а ви одбијате да будете затворени или стереотипни. Ваш дух оличава снагу и отпорност. Лако склапате пријатељства. Када је реч о љубави, чувате се. Посматрате, тражите искреност и транспарентност у потенцијалним партнерима. Говорите своју истину, очекујући исто заузврат. Не трпите превару. Иако опраштате, сломљено поверење ставља тачку.

Ви сте ремек-дело страсти, интелигенције и снаге, спремни да освојите свет сваким покретом. Поседујте своју ватру, па дозволите вашем живом духу да осветли пут.

#3 Особине личности праве косе

Ако имате равну косу, ви сте велики сањар. Знате да су жеље вашег срца надохват руке и нећете дозволити никоме да вам каже другачије. Док други одбацују снове као нереалне, ви засучете рукаве и сваки остварите. Ви сте прави жонглер, балансирате дивље снове с прагматичним корацима.

Једном ногом плеше у свету могућности, док се другом чврсто држите за тло, тражећи ресурсе и утирући пут ка остварењу. Организовани сте, сналажљиви и жестоко одлучни, па је "неуспех" заборављена реч у вашем речнику. Педантно сте зацртали свој курс, па ни велике препрека не могу да вас избаце са пута. Стамени и искрени, носите своје срце на рукаву, говорећи своју истину.

Ви си камен у олуји, непоколебљиви пред недаћама. Неки би вас могли сматрати озбиљним, чак и перфекционистом, помало тупим, можда чак и контрол фриком. Али испод те хладне спољашњости крије се дружељубива душа, мирна и елегантна, способна да се креће у било којој ситуацији с милошћу. Ваша комбинација практичне визије и непоколебљиве одлучности је моћна сила. Са својим непоколебљивим фокусом, стратешким умом и задивљујућим присуством, незаустављиви сте. Имате визију, нагон и неспоран стил да све то остварите. Урадите и Фројов тест и откријте шта вам је на 1. месту у животу.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas