Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЊЕНОЈ ЛЕПОТИ СЕ ДИВИ ЦЕО СВЕТ: Оставили је када се родила јер је изгледала другачије, а она са 5 година постала лице са насловнице светских магазина (ФОТО)

Породица ју је напустила по рођењу, оставила је у сиротишту и никада није сазнала праву истину о свом пореклу.

1726649305_Foto-Printscreen-Instagram-xueli_a.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - xуели_а
Oglas

Ксуели Абинг родитељи су оставили испред сиротишта након рођења јер је изгледала много другачије од све деце. Никада није сазнала праву истину о свом пореклу, чак ни кад је рођена.

Ксуели Абинг родитељи су оставили испред сиротишта након рођења јер је изгледала много другачије од све деце. Она је рођена са албинизмом, наследном болести код које је продукција пигмента коже-меланина смањена или се готово уопште не производи, те због тога особе имају изузетно светлу пут и често снежно белу косу, али и блиставо плаве очи.

Породица ју је напустила по рођењу, оставила је у сиротишту и никада није сазнала праву истину о свом пореклу. Када је имала три године усвојила ју је једна породица из Холандије која јој је пружила мирно и срећно детињство, а са тек навршених 11 година Ксуели је своја врата отворио и свет моделинга.

- У време када сам рођен у Кини, влада је спроводила политику једног детета у породици. Били сте изузетно несрец́ни ако сте имали дете са албинизмом. Нека деца, попут мене, била су напуштена, друга су закључана или ако су ишла у школу, коса им је фарбана у црно - рекла је она једном приликом и додала:

- У неким деловима света људи попут мене се лове, могу им бити одсечени удови или су убијени. Врачари користе своје кости да праве лекове јер људи верују да они могу да излече болести, али то наравно није истина, ова веровања су митови.

Како је открила о свом пореклу не зна ништа, чак ни кад јој је рођендан.

- Моји рођени родитељи нису оставили никакве податке о мени тако да не знам када ми је рођендан. Урадила сам рендгенски снимак своје руке и рекли су ми да имам 15 - рекла је она пре пар година.

У само пет година успела је осванути на страницама Вог часописа, а сарађивала је и са бројним познатим модним брендовима и фотографима. Својим јединственим изгледом подиже свест о албинизму и подстиче оне, који су као она, да се охрабре и прихвате своју природну лепоту.

- Све је више модела са инвалидитетом и оних који имају необичан изглед. У свету моделинга, изгледати другачије је благослов, а не проклетство", каже Ксуели која тренутно ради за агенцију Зебеди Манагемент која покушава променити модну, рекламну и медијску индустрију тако да њихове кампање буду једнако разнолике као и друштво. "Људи би вам могли рећи да нешто не можете, али можете, само покушајте - рекла је ова девојка којој се диви цео свет.

Њена каријера модела кренула је узлазном путањом након што ју је приметио дизајнер из Хонг Конга, који је пријатељ њене мајке и ангажовао ју је за кампању "Несавршене несавршености". Од тог момента њеној лепоти се диви цео свет и данас важи за једну од најперспективнијих модела.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas