Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈУЛ је месец који ДОНОСИ "ЏЕП ПУН НОВЦА": Магичан тренутак да привучете енергију обиља

У јулу месецу 2024. године имаћемо 5 среда, 5 четвртака и 5 петака, а према старом кинеском фенг шуи веровању, овакав период се дешава ретко и доноси енергију обиља.

1720071970_31013.jfif
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Гласине на Интернету истичу да се овај феномен догађа једном у 823 године, али то није тачно. Овакав број дана догађа се једном или два пута у току сваке године.

Према кинсеској фенг шуи традицији овај феномен се назива "џепом пуним новца" или "сребрним џеповима." Верује се да је назив добио према легенди о Пу Таиу, позантијем као Насмејани Буда. Фигуру насмејаног Буде можете видети у многим азијским ресторанима. Насмејани Буда је симбол будистичког монаха који је према веровању само имао торбу од конопље коју је свуда носио са собом. Иако је био материјално сиромашан, око себе је делио велику мудрост и добро расположебње. Данас се фигура Насмејаног Буде користи у фенг шуију за привлачење обиља.

Према фенг шуи веровању, у месецима у којима има три пута по 5 истих дана, шанса за привлачење обиља је знатно већа. Зато овог јула пратите следеће фенг шуи инстукције и привуците енергију обиља у свој дом:

1. Очистите цео дом и избаците непотребне ствари, нарочито испод кревета. Неред омета проток позитивне чи енергије кроз ваш дом.

2. Често отварајте прозоре и врата како би енергија могла слободно да тече.

3. Поправите покварене ствари или их избаците из дома. Ово се нарочито односи на покварену славину из које цури вода. Верује се да доноси лошу фенг шуи енергију и да неконтролисано сливање воде симболизује недостатак новца.

4. Окачите огледало у трпезарији, како би се енергија обиља множила.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas