Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИЛЕ СУ НАЈЛЕПШЕ БЛИЗНАКИЊЕ НА СВЕТУ: Постале су популарне због својих специфичних очију, а ево где су и шта раде данас (ФОТО)

Биле су популарне широм Америке, а њихова мајка је знала да су посебне чим су се родиле

1713181639_Foto-Printscreen-Instagram-megan_morgan_truebluetwins.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - меган_морган_труеблуетwинс
Oglas

Американка Стефани Бојд 6. јуна 2011. на свет је донела близнакиње - Меган и Морган, а одмах по рођењу било је јасно да се девојчице издвајају. Имале су упадљиво плаве очи које су у контрасту са њиховом зифт црном косом и тамном бојом коже, што им је дало врло упечатљив изглед. Да све буде још необичније, једна од њих рођена је са хетерокромијом, стањем које подразумева различиту боју очију - једно око јој је плаво, а друго тамносмеђе.

Стефани је фотографије својих ћеркица први пут поделила на Инстаграму 2015, а близнакиње су моментално постале интернет сензација! Она им је дала надимак "Труеблуе тwинс" који се задржао до дана данас и по коме су препознатљиве, заправо исти је постао својеврстан бренд.

Лепе сестре су убрзо постале веома популарне широм Америке, па и свет, и још у раном детињству отпочели су њихова моделинг каријера и грађење имиџа на друштвеним мрежама. Убрзо су проглашене најлепшим близнакињама на свету.

Девојчице су боју очију наследиле од мајке, која је из сопственог искуства добро знала како да одећом истакне њихову највећу предност. Континуирано је делила фотографије својих ћеркица, како оне професионалне, тако и оне спонтане из приватног живота, па данас Меган и Морган имају готово милион пратилаца.

Оне ће у јуну ове године напунити 13 година и већ су израсле у лепе тинејџерке које и даље плене пажњу необичним изгледом. Популарне су на свим социјалним платформама, а акценат су поред Инстаграма, ставиле и на ТикТок. О томе колико су сестре популарне можда најбоље сведочи чињеница да су инкасирале око 5 милиона долара, иако су годинама удаљене од пунолетства.

Као у случају већине дечјих звезда, и родитељи ових малих лепотица добијају критике да "експлоатишу своју децу". С друге стране, Стефани и Ловел, њихови мајка и отац, тврде да девојчице уживају у детињству и слави и да живе и играју се као и сва друга деца.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas