Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 ЖЕНСКИХ ИМЕНА СА МАГИЧНОМ ЕНЕРГИЈОМ: Жене са овим именом су чаробнице

Постоји чврсто веровање да име доноси јаку енергију својим власницама, а ових 5 имена су магична

1724505616_shutterstock_1810945423.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Име особе не само да говори о крактеру те особе, већ и предностима и слабостима, али и тајнама. Док су неки наши познати глумци, политичари или певачи својој деци давали необична имена, други се пак окрећу традицији.

"Жене су чешће од мушкараца обдарене посебним способностима. Они осећају суптилније и имају сопствену везу са природом. Нека женска имена само сигнализирају да та особа има огроман потенцијал и да може да развије те способности“, објашњава биоенерготерапеуткиња Мирела Хасанова, преноси Wомен.ру

Доносимо вам 5 женских имена које имају чаробну енергију:

Вера

Ово име говори само за себе: његови носиоци имају добар разлог да верују свом шестом чулу и ретко греше. Имају способност да разумеју нешто без потребе за рационалним мишљењем, инстинктивно – нешто што је изван свесног расуђивања.

Један од најважнијих разлога зашто су жене по имену Вера боље од других у доношењу тешких одлука је тај што су научиле да верују својим инстинктима.

Катарина

Захваљујући својој јединственој интуицији, жене по имену Катарина често достижу велике висине у каријери. Интуитивни лидер, Катарина се не плаши да доноси одлуке.

Међутим, она неће журити. Она даје свом шестом чулу време да размотри све опције пре него што коначно донесе одлуку.

Елена

На највишем нивоу увида, њихови погледи и перцепције су много шири од оних других. Они могу предвидети како ће се догађаји развијати. Елене су веома осетљиве жене са великодушним односом према другима. Ово формира одличне радне и личне односе. Задовољавајући потребе сваког члана породице или тима, они помажу у стварању окружења у којем се поштује свачије мишљење, нове идеје су добродошле, а индивидуални таленти цењени.

Кристина

Жене по имену Кристина страствене су за живот и посао. Ова страст је заразна и има тенденцију да се манифестује у срцима и умовима оних око њих.

Тако се ствара жеља за изврсношћу и жеља за успехом на организационом нивоу, одлични су мотиватори и лидери у својим каријерама.

Осим тога, имају одличну интуицију, која им омогућава да унапред осете где и када ће нешто поћи наопако. Увек осећају коме се може, а коме не може веровати.

Јулија

Неке жене које носе ово име могу доживети визуелне поруке, као што су насумичне слике, које одмах губе значење. Други могу чути тајни говор или физичке сензације од којих се најеже, добију главобољу или лептириће у стомаку. Често ови сигнали долазе кроз емоције.

На пример, када им интуиција не дозвољава да предузму одређену одлуку или акцију, јавља се осећај нелагодности или неизвесности.

То могу бити осећања опуштености или ишчекивања док Јулија креће путем који може допринети већем благостању.

Стилл

Бонус видео: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas