Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 начина да позовете срећу у свој дом: Ускладите енергију и простор

Шта привлачи срећу? Сигурно сте се више пута запитали зашто су неки људи често срећни, а други немају среће.

1729846393_shutterstock_2485562735.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Шта је срећа? Срећа има своје законе кој морате да поштујете како свратила и о ваше куће. А када је реч о срећи у кући, тиме су се бавили људи у давна времена. То потврђује древна наука - фенг шуи и читави научни радови посвећени томе како ускладити простор свога дома да се у њему настани срећа.

1. Јаркоцрвена боја 

Срећа просто обожава јаркоцрвену боју. У неким културама, посебно источним, очуван је однос према срећи као индивидуи, па људи покушавају да је позову у кућу и маме је свиме што она толико воли.

Црвена је срећина омиљена боја. На пример, фарбањем улазних врата у црвено или наранџасто привлачите богатство и просперитет у дом. Такође, девојке су још у давна времена фарбале врхове прстију црвеним прахом, а црвени маникир је данас класик - посебно за свечане прилике.

2. Све што је сјајно и светлуцаво

Срећа јако воли све што је сјајно и светлуцаво, обожава накит од бисера и белог камења, па носећи такав накит свакако привлачите њену пажњу. Наавите светлуцави лустер, мозаик од седефа, набавите неколико јастука са ламеом.

3. Добре мисли и чистоћу

Чистоћа је још једна важна ставка. Као и мисли људи који у кући живе. Тамо где ствари нису очишћене, не може бити просперитета. У источним земљама посебно су осетљиви на чистоћу кухиње. Верује се да је кухиња њено омиљено место у кући!

4. Арома тамјана и мирис свећа

Арома тамјана и пријатни мириси цвећа или арома уља су нешто што ће увек привући енергију благостања у ваш дом.

5. Огледала

У фенг шуију огледала се користе за преусмеравање енергије. Да бисте привукли срећу, окачите огледало тако да одражава цветајућу, зелену башту. То ће донети позитивну еергију у ваш дом.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas