· · Коментари: 0
ОВАН

Овном влада панета Марс, а погледајте шта је кључно за припаднике овог хороскопског знака

Љутња, бес, насиље, ватра, пожари, деструкција... Када овоме додамо присуство Јупитера и Плутона добијамо астролошку слику која указује на то да свима, а нарочито особама чије је Сунце у Овну, овај период није лак.

Depositphotos_6234724_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Овном влада планета Марс која се сада налази у знаку Јарца. Ова позиција је, астролошким језиком речено, егзалтирана, пренаглашена. Све оно што Марс представља у овом периоду је у свом најјачем облику.

Прочитајте још: Не знате шта да купите дами? Саветујте се са звездама: ЛАВИЦИ накит, ДЕВИЦИ парфем

Драги наши Овнови морају да троше енергију, да се крећу, зноје, како би избегли ескалацију беса, главобољу, температуру и повреде.

Иначе, скромност им је непозната реч. Воле да имају довољно свега како би могли да трошкаре. Посесивни су, али и широкогруди. Не постоји граница у томе шта би све урадили да буду у центру пажње.

Морају да каналишу енергију
Фото: Депозитфото

Ован је окружен бројним људима, а највећу блискост остварује са особама са којима може да тренира или ради. Дружења су активна и весела, јер избегава пасивност. Предност увек даје игри која га забавља.

Овнови морају да чувају главу.

Прави су радохолици, отворени, храбри, својеглави и често веома напети људи. Због своје брзоплетости и исхитрености упадају у проблеме, а на физичком плану, најчешће повређују главу и зубе.

С друге стране, знак Овна и планета Марс представљају спорт, војску, производњу, грађевину и све видове занимања у којима се користи физичка снага. Особе рођене у овом знаку неретко бирају управо ове професије. Међу њима има и много инжењера, врхунских спортиста и сјајних војника и официра.

У зависности од тога где вам је Марс треба да бирате и спорт.

Вишак физичке енергије, који је овим људима дат, може да доведе до низа проблема, међу којима је најчешћи неартикулисани бес, а неретко и права агресивност. Због тога, Ован још од детињства мора да буде укључен у спортске активности што ће му омогућити стицање корисних навика од којих касније све у животу може да му зависи.

На овај начин трошиће вишак марсовске енергије на конструктиван начин. Наиме, ова енергија ако не ствара и не производи, онда крши и ломи. Па тако, ови људи, уколико не испољавају ову енергију контролисано, она се као бумеранг окреће против њих, што може да резултира честим физичким повредама тела.

Прочитајте још: Ован на пут треба да иде са лавом, а погледајте какво вам путовање одговара по хороскопском знаку

О томе који конкретан спорт или физичка активност би били најкориснији, говори положај Марса у наталном хороскопу. Па тако, на пример, за Марса у Овну најбоља је теретана, али и сви спортови на отвореном, у Бику фудбал или плес, у Близанцима атлетика или бокс, у Раку сви спортови у води, у Лаву било који спорт, у Девици шах али и фудбал, у Ваги индивидуални спортови, у Шкорпији борилачке вештине, у Стрелцу тенис и јахање, у Јарцу одбрамбене вештине као и планинарење, у Водолији кошарка и сви групни спортови, у Рибама пливање…

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.