Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

Уколико имате ових ШЕСТ НАВИКА, ви сте даса са стилом и жене вам не могу одолети

Свака жена жели поред себе мушкарца са стилом, па уколико га немате – изградите га!

Depositphotos_48088419_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Неки мушкарци су неодољиви и жене их букварно јуре. Разлог је једноставан - имају стил.

Пратити шест савета искусних даса са стилом и постаните сан сваке жене.

Прочитајте још: Блогерке их обожавају, а свака жена их мора имати у ормару!

Огледало

Огледајте се, дасе то раде да би добили више додатног самопоуздања, из дана у дан. Као да се нешто магично догоди када, при изласку из стана, баце завршни поглед и поправе крагну.

Ципеле морају увек да буду угланцане!

Стил

Облаче сличну одећу све време! Они пронађу комбинацију одевних предмета која их одређује као личност и бирају ствари у оквиру ње.

Сат
Једини накит који треба да носи мушкарац је сат. Њиме снажно поручују да су згодни, самоуверени и јаки као личност. Скупе модне марке ништа им не значе - уместо тога, занима их квалитет и вештина израде ствари.

Ципеле

Мушкарац мора да гланца своје ципеле, јер зна да је кожној обући неопходна нега да би изгледала добро, па је чисте и полирају одмах по изувању.

Новчаник

Новчаник мора да буде леп и уредан, јер ако је "офуцан" и претрпан непотребним папирићима одаваће утисак да сте аљкави. Увек се определите за кожни новчаник у ком ћете држати новац и само оне картице коју су вам неопходне.

Прочитајте још: Није свеједно носите ли прстен на левој или десној руци: То много говори о вама

Зуби

Мушкарац мора да води рачуна о хигијени зуба и да их пере двапут дневно, користи течност за испирање уста и увек при руци има бомбону освежавајућег укуса, тако да им је дах пријатног мирис.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas