· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОГИЈА

РИБЕ воле поткровља, а ЛАВОВИ тргове: Хороскопски знак разоткрива где волите да живите!

Уколико је веровати астрологији лако је препознати на ком спрату живе ракови, а где има највише шкорпија

postanski+sanducici1+0707+2014.JPG
Фото: Архива Новости

Астролошко учење се базира на праћењу учесталости понављања одређених ситуација које су повезане са одређеним положајем планета у хороскопу. Тумачење се заснива на вероватноћи дешавања па су, због тога, изненађења увек могућа.

Прочитајте још: Ован на пут треба да иде са лавом, а погледајте какво вам путовање одговара по хороскопском знаку

У оквиру овога постоје мале занимљивости које су примећене, али, бар засад, нису у астролошком учењу доказане. Једна од њих је и тренд у одабиру спрата, стана или стамбеног броја у коме ће особа да живи.

Стрелац из стана види ауто-пут, хиподром, или је у близини образовне установе

Наиме, ако бисмо узели за пример један солитер, приметили бисмо да се на сваком спрату, који својим бројем припада одређеном астролошком знаку, групише енергија тог знака. То не значи да су сви станари једног спрата рођени у истом знаку, већ да они који доминирају у својим породицама, имају тај знак наглашен.
Дакле, по астролошкој подели по знацима, број зграде, спрата или стана у коме станује је:

  •     Ован је у броју један, 13 или 25.
  •     Бик проналази број два, 14 или 26.
  •     Близанци три, 15 или 27,
  •     Рак четири, 16 или 28,
  •     Лав пет, 17 или 29,
  •     Девица шест и 18,
  •     Вага седам и 19,
  •     Шкорпија осам и 20,
  •     Стрелац девет и 21,
  •     Јарац десет и 22,
  •     Водолија 11 и 23 и
  •     Рибе 12 и 24.
Бик станује у кући/згради која се налази у непосредној близини банке, ресторана, парка

Други тренд који је примећен је да особе својим доминантним знаком бирају стамбени простор који симболише њихов знак. То изгледа овако:

Ован бира стамбени објекат на углу, ћошку, од фасадне цигле, у црвеној боји.

Бик станује у кући/згради која се налази у непосредној близини банке, ресторана, парка.

Близанци воле мање станове и важне су им терасе. Ако је двориште у питању, ту је обавезно, на малом простору, смештено више мањих објеката.

Лавови воле гужву Фото: Архива Новости

Рак ће се скућити, ако не у приватној кући, онда у стану поред воде, базена или језера.

Лав је у центру збивања, на тргу, на брду, висини, у простору који је веома осветљен.

Девица проналази стан близу пијаце, дома здравља или тржног центра.

Прочитајте још: Не знате шта да купите дами? Саветујте се са звездама: ЛАВИЦИ накит, ДЕВИЦИ парфем

Вага представља кружне облике али и уметност, па простор за становање, углавном, проналази у деловима града где је та симболика заступљена. Било да су у питању улице кружног тока, зграде са округлим прозорима, или непосредна близина уметничких галерија.

Шкорпија бира близину реке, подземних вода, гробља, мртвачнице. Неретко је то простор који је, ако не подрум, а онда бар симболично укопан у земљу, приземље.

Девица проналази стан близу пијаце, дома здравља или тржног центра

Стрелац из стана види ауто-пут, хиподром, или је у близини образовне установе.

Јарца ћемо најчешће наћи у старом, оронулом објекту или стану, у запуштеном делу града. У близини се може наћи суд, казнено-поправна установа или значајан споменик.

Прочитајте још: Од тога колико имате година зависи која ПЛАНЕТА влада вашим животом: Погледајте у којој сте ЖИВОТНОЈ ФАЗИ

Водолија живи на вишим спратовима, у близини трафостанице, пруге, трамваја или аеродрома.

Рибе су најчешће у поткровљима, у близини цркве, болнице, апотеке или пумпе.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.