Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖИВОТ С ЊИМ ЈЕ БИО ПРАВИ ПАКАО: Један од најчувенијих комичара на свету својој породици направио тотални хаос

Легендарни комичар Џери Луис је имао два брака, седморо деце, али једна од његових највећих љубави био је његов колега Дин Мартин. Имао је буран живот, а преминуо је у 91. години, 2017

1722515007_977641_shutterstock-221461048_orig.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Луис је био ожењен два пута, што је доспело на насловне стране због брзог везања брака са својом другом женом мање од месец дана након што је окончан његов развод са првом женом.

Ипак, свети брак није спречио комичара да се поиграва, јер се хвалио "чаркама" са Мерилин Монро, рекавши да је после спавања са сиреном био "месец дана богаљ".

Међутим, једна од Луисових највећих љубави био је његов бивши партнер у комедији Дин Мартин, који је писао Деан & Ме (Љубавна прича) у част њиховог заједничког времена.

- Заљубио сам се у њега оног дана када смо се упознали. Волео бих да је овде. Он је био чудо које је Бог ставио у мој живот и рад са њим је био осећај који никада нећу заборавити.

Мартин је умро 1995., а Луис је рекао: "Нема дана када не размишљам о њему."

Отац из пакла

Луис је упознао своју прву жену Пети Палмер када је била певачица са Тедом Фиом Ритом, на венчању у октобру 1944. Упознали су се само два месеца пре него што су се венчали, а две године након венчања добили су првог сина Герија Луиса. У међувремену су добили још 5 синова.

Причало се да је Луис имао трогодишњу аферу са манекенком Лин Диксон, која је родила Сузан Минорет 1952. године. Луис никада није потврдио или демантовао да је Минорет његова биолошка ћерка.

Током првог брака, имао је аферу и са Мерилин Монро, а онда је истом дошао крај. Супруга је од њега захтевала 450.000 долара годишње за издржавање и бригу за њиховог најмлађег сина Џозефа Кристофера који је преминуо 24. октобра 2010. Управо је његова смрт показала још једну ружну страну комичара.

Како су открили амерички медији, Џозеф је преминуо од предозирања дрогом у доби од 45 година и није ни имао ни динара у џепу након што га се Џери одрекао. Живео је у склоништу за бескућнике и хранио се у јавној кухињи. Наводно комичар није хтео да плати ни његову сахрану када му је јављено да је умро.

Џозефова бивша супруга Ким се огласила о свему.

- Једноставно не могу да схватим како и даље не може да опрости свом мртвом сину. Најстарији Џозефов брат Гери ме је обавестио о његовој смрти и рекао да његова браћа не желе јавно да причају о томе јер им је тата рекао: 

- Ћутите о овоме. Нећу да ико сазна - испричала је Ким.

Једном је Џозеф проговорио о свом оцу.

- Живот с њим је прави пакао. Пробао сам дроге, био сам на терапијама и истина и даље боли, мој отац ме не воли - признао је болну истину. Како су писали амерички медији, Луис је хтео ћерку када је његов најмлађи син рођен 1964. и чак је о томе певао у телевизијском шоуу током трудноће супруге Пати.

Џеријев најстарији син Гери се касније огласио о свом оцу.

- Он је зао човек. Никада није показивао љубав и бригу према мени и браћи - рекао је. Додао је како је његов брат Џозеф имао сломљено срце и да је отац Џери могао да спречи његову смрт.

Желео да има ћерку 

Колико је комичар био лош у родитељској улози, показује и то да им је рекао за развод од њихове мајке Пати тако да је показао насловну страну новина на којој је то писало.

Три године након развода од певачице која се посветила њему и деци али и своју запоставила каријеру, Луис је оженио плесачицу Сенди Питник и усвојили су ћерку Данијелу Сару. Комичар је тако остварио своју жељу да има и ћерку. Супружници су били заједно до његове смрти.

Иначе, комичар се прославио глумећи с Дином Мартином на радију и у телевизијским серијама те су заједно снимили 16 филмова. Своју сарадњу су раскинули 1956., а Џери га је често хвалио и тешко му је пала његова смрт 1995. године.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas