Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЖИВ САМ, ЗДРАВ, РАДИМ, ПУТУЈЕМ": Харис Џиновић открио у чему је нашао утеху после развода

Изјава Хариса Џиновића одјекнула брзином светлости, ево како је наставио даље

1725444869_1715167508_1713602597_sdf.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Развод Хариса и Мелине Џиновић претходних месеци био је тема број један у домаћим медијима. Познати пар разишао се након 20 година љубави, а судећи по изјавама популарног певача, крах брака му је тешко пао.

- Преварени муж увек последњи сазна – говорио је, између осталог, музичар, а најновија изјава Хариса Џиновића привукла је данас доста пажње.

Када се појавио на једном престоничком догађају, одговарајући на питања новинара, певач је открио шта му је на души.

- Па шта ми је на души? Ништа. Шта ја знам, немам појма. Лепо је свашта. Жив, здрав, радим, путујем, то је лепо - закључио је певач, а изјава Хариса Џиновића протумачена је као да је на тај начин преболео бившу супругу.

Подсетимо, Харис и Мелина Џиновић званично су се развели крајем марта ове године, након чега је музичар на рачун бивше супруге изрекао тешке речи.

- Никада не бих опростио превару, превару такве врсте сматрам издајом. Ако неко изда породицу, то је неопростиво. Има неких шушкања у граду ко је у питању, али не пада ми на памет да проверавам. Син је јако љут на њу. Нисам жалио ни динара на њу, све сам јој куповао, материјалиста је. Није признала кривицу, знате, ретко која жена буде искрена и призна све. Нисмо у контакту.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas