Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗГРАБИО МЕ ЈЕ И УВУКАО У ЖБУЊЕ": Чланица групе "Фрајле" проговорила о великој трауми коју је доживела на свој рођендан

Јелена Буча, чланица групе "Фрајле" недавно се одважила да отворено говори о трауматичном искуству које је доживела

1729598850_Ftoo-Ataimages.rs-Z.M..jpg
Фото: Атаимагес.рс/ З.М.
Oglas

Јелена Буча, чланица групе "Фрајле", недавно се одважила да отворено говори о трауматичном искуству које је доживела.

- Имала сам 23 године, већ сам тада била у Новом Саду, био ми је рођендан, ја сам ишла од пријатељица која су такође славиле рођендан и то се десило у најосветљенијој улицу у Новом Саду, где су пролазили пролазници, где су пролазили аутомобили. Ја нисам била ни у каквој опасности, јесте да је било два ујутро, али то није никаква опасност била уопште, реална опасност, апсолутно. У том моменту ја нисам схватила шта се дешава, то је да је случајни пролазник само мене зграбио и увукао у жбуње. Ја нисам знала уопште, ви у тим моментима то тако брзо иде да ви уопште не знате шта вам се десило. Где сам ја одједном схватила шта је, одједном сам се нашла на земљи. Међутим, пошто сам се опирала, схватајући шта он жели, имала сам уске фармерице и уску мајицу и он није тако лако могао да скине ту гардеробу, његове руке су од доле дошле ка мом врату. И ту је у ствари почела борба за живот - причала је Јелена, која је кроз разговор поново проживела цело то искуство. 

- Где сам ја, ја мислим, реално, не могу сад ни да вам кажем колико је то трајало, јер то је јако брзо било. Сада људи кад кажу, па што, уз мене је била торбица и мобилни телефон, ви уопште не можете да се снађете. То се све јако брзо догађа. Истина је да вам живот прође кроз главу. У пар секунди вам те слике пролазе као на филму. И ја губим дах, ја видим готово. И, полако сам почела и да падам, вероватно, у несвести или шта већ, али сам се сетила да ми је рођендан и само сам пожелела да останем у животу - прича Јелена.

У том тренутку помогао јој је њен глас.

- У том моменту, ја сам схватила, ја сам се пустила и аутоматски је и он пустио руке са врата и наставио да покушава. Међутим, ја сам сву снагу смогла да удахнем и да вриснем. Тада је случајни пролазник чуо врисак и спасао ме. Ја не знам ни дан данас ко је тај човек. И... То је нешто што је... Ја сам онда побегла", рекла је Јелена."И какав је парадокс да сте ви остављени у животу, а да након тога ви пролазите једна таква психичка стања која нису вама својствена. И то је нешто што ја сам се ето сусрела очи у очи са тим моментом. И са насилником. Ја сам имала утисак као да сам се из канџи неке одвратне звери ишчупала. И сада као таква... Ја сам и прославила рођендан, тај дан. Ја сам била срећна што сам преживела. И наравно, сестра је психолог, сестре су то знале. Знали су пријатељи, неки моји најужи, али и даље ја то нисам ни говорила, ни ништа - завршила је чланица групе "Фрајле".

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas