Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗДРАВКО ЧОЛИЋ ДАНАС СЛАВИ РОЂЕНДАН: Никада не бисте погодили колико година пуни

Певач је у осмој деценији изузетно виталан и енергичан, године му не могу ништа

1717062225_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Zdravko-Colic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Здравко Чолић, један од најпопуларнијих певача на територији бивше Југославије, данас ће напунити 73 године, иако нико у то не би поверовао, захваљујући његовој енергији и виталности. Многима је жеља да досегну тајну вечне младости овог шармантног музичара.

На сцени је више деценија, али свој приватни живот успева да сачува далеко од очију јавности. Са супругом је у браку 20 година и имају две прелепе ћерке. Како је и сама веома посвећена послу, као професорка географије, ретко је виђена на скуповима и догађајима на којима се Чола појављује. Иако нема ништа против, певач не сматра да су заједнички доласци на скупове од великог значаја. 

- Ја то стварно не браним, али не видим неког преког разлога да буде другачије. Наравно, кад су неке важне манифестације у питању, она радо дође, али појављивање само ради сликања никада јој нису била привлачна. Не видим то као нешто необично. Ево, рецимо, Арсена и Габи, који су били брачни партнери из истог миљеа, који су заједно и певали, никад ниси могао видети да се појављују заједно ради сликања. Стварно немам ништа против ако би она то волела, али никада јој то није било важно - изјавио је певач једном приликом за хрватско издање магазина Глорија.

Александра је професорка географије и годинама безусловна подршка певачу. Венчали су се на 1. мај, а како је једном приликом Чола причао, готово сви су мислили да је у питању скривена камера, јер су кренули на традиционални уранак. Певач је поводом разговора о тој "изненађујућој одлуци" нагласио да је за љубавни однос најважније међусобно поштовање и пријатељство. 

Сви су се питали како је у мору обожаватељки одабрао управо Александру и чиме га је освојила.

- Сваки мушкарац воли да неко брине о њему. Мислим да је то било пресудно. Упознали смо се давних дана у Макарској, Александра је студирала у Београду, наставили смо да се виђамо, с временом смо почели да се забављамо. Освојила ме је једноставношћу и приврженошћу. Посветила ми се, мисли о мени, брине, секира се… Човек некако препозна особу коју би опет радо видео, ухвати неку емоцију која без речи говори да јој је стало до њега.

- То не могу да објасним јер може пред тобом бити најлепша и најпаметнија жена а да једва чекаш да оде од ње. Виша сила одређује зашто су неки људи заједно, а други нису. Сандрина и моја аура су се препознале, то је вероватно било сасвим довољно за улазак у неку нову димензију - навео је певач.

(Лепа&Срећна)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas