Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗБОГ ЊЕ САМ ОДЛЕПИО У СРЕДЊОЈ" Ноле открио све детаље о љубави са Јеленом

Новак Ђоковић више од 10 година је у браку са супругом Јеленом. Њих двоје започели су своју љубав још у средњој школи, након чега су расли заједно, те постали један од најмоћнијих домаћих парова.

1723972761_44622ff6ea4e532109ed0572c7fa35afaaf1fe33.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Иначе, Јелена Ђоковић и Новак Ђоковић упознали су се 2005. године путем заједничких пријатеља, док Ноле још није био планетарно популаран.

Тенисер ју је први пут представио јавности на турниру у Амерсфорту у јулу 2006. године. Често је обилазила Монте Карло, у којем данас породица Ђоковић живи.

- Ми смо баш били клинци када смо се први пут срели. Били смо на тениском турниру у једном клубу на Бановом брду. Дуго сам тренирала тенис, до своје 15. године, па смо имали заједничко друштво. Он је решавао неке укрштене речи, а ја сам била поред њега, па ме је питао да му помогнем и тако смо заједно почели да решавамо, али после тога смо се сретали повремено и увек лепо дружили, али без икаквих назнака да ћемо се икада забављати. Почели смо да се забављамо тек после три године - рекла је Јелена својевремено, а Новак је открио да је био заљубљен до ушију у њу током средњошколских дана.

- Она се сада презива Ђоковић, јер је постала моја супруга. Видели смо се први пут на једном од локалних турнира у Београду.... Она је била моја девојка пре него што смо се узели. Пре тога је била мој пријатељ. А пре тога је била девојка на коју сам одлепио у средњој школи - испричао је он својевремено. Како је славни тенисер открио америчким медијима, просидба у првом тренутку није кренула како треба.

Веридба кренула по злу

- Отишли смо на вожњу балоном. Изнајмио сам још један балон, који је требало да се дигне у тренутку када бисмо ми пролазили и отпустио би знак на којем би писало „Хоћеш ли да се удаш за мене?” Проблем је настао када се балон запалио, додуше не тако јако. Јелена је почела да паничи. „О, боже. Имамо рупу у балону”, викала је Јелена, док је Новак покушавао да извади ситуацију.

- Окренуо сам се ка возачу и рекао: „Молим те, помози. Пропустићу прилику”, причао је Ноле, а онда се Јелена убацила:

- Онда сам видела други балон на којем се појавила, како сам тада мислила, реклама. Помислила сам да ли је он луд, шта ће ова реклама у то доба, а онда сам тек прочитала шта пише. Окренула сам се, а он је већ клечао с прстеном!

Новак Ђоковић закуцао је своје место најбољег свих времена, након златне медаље на Олимпијади у Паризу, а након овог успеха, време проводи у Црној Гори.

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas