Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗБОГ "БУНДЕ ОД НЕРЦА" ПРОГЛАШЕНА СПОНЗОРУШОМ: Откривено како је муж Тине Ивановић реаговао када је изашао њен највећи хит

Тина Ивановић се прославила песмом "Бунда од нерца" због које је била етикетирана као спонзоруша

1716538605_Foto-Printscreen-YouTube-Tina-Ivanovic.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Тина Ивановиц
Oglas

Певачица Тина Ивановић је због свог највећег хита у каријери „Бунда од нерца“ била на стубу срама. Како истиче због ове песме је била предмет критика, јер су је називали спонзорушом.

– Боље да не причам какви су тада било коментара на ову песму, и оних добрих, али и оних злурадих. Говорили су да је песма за спонзоруше, и мене су окарактерисали као такву, али ко ме познаје зна ко сам и шта сам – прича Тина и наставља:

– Све песме које сам снимила немају везе са мојим стварним животом, можда тек понека. Али ја певам за народ и бирам песме да се за свакога понешто нађе. То ми је посао. Када бих снимила оно што ја волим, то не би прошло никад – испричала је певачица и открила како је одлучила да сними песму која је постала хит.

– Ишла сам на све или ништа. Имала сам у то време већ два снимљена албума са лепим песмама, али ништа није прошло код публике. Онда смо се Пера Стокановић и ја договорили да снимимо „Бунду од нерца“ па куд пукло да пукло. Било ми је чудно све то, речи песме. Али и муж ме је подржао у тој одлуци – рекла је Тина и додала да јој се модерна музика нимало не допада, а да у речима својих нумера не види ништа спорно.

– Шта има ту лоше? „Покажи се да си шармантам, покажи се да си галантан. Потруди се па ме заведи, с богињом ме упореди.“ Шта је ту лоше?! Ако супруг или дечко купи девојци бунду. Или да је вери дијамантским прстеном – рекла је Тина својевремено.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas