Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАВЕТОВАЛА СЕ НА ВЕЧНУ ЉУБАВ НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Наш глумац је ожењен сестром СЛАВНОГ СПОРТИСТЕ

Супруга Ненада Јездића освојила је срце познатог драмског уметника и успешног пољопривредника давних деведесетих година.

1719649523_9a63612bbd869a9cc5f63cc7e7fd05f8ef5a6783.jpg
Фото: Б. Субашић/В. Данилов/ Профимедиа
Oglas

Сара Јездић 1996. године заветовала се Ненаду на вечну љубав пред сведоцима у манастиру Високи Дечани на Косову, а убрзо се остварила и у улози мајке, чиме се глумац посебно дичи.

Поносан је Језда на четворо наследника које има са Саром.

Три ћерке и син разлог су његовог ангажовања на више поља.

Пре пар година он је наследио имање у близини Ваљева, земљу обрађује и на њој између осталог сади шљиве и народски речено "пече" ракију.

Поменути производ већ се појавио и у бројним продавницама, а Језда с поносом говори о квалитету. 

Живот на селу донео је Ненаду много предности, много и мука. Небројено пута споменуо је да живот сељака није лак, да се пуно ради, док највећи део године проводи у проверавању временске прогнозе.
Иако му породична њива даје озбиљне приходе, захваљујући којима је децу послао у иностранство да се школују, драмски уметник не запоставља своју професију.

Важи за једног од наших најталентованијих глумаца, али и најангажованијих. 

Попут покојног Бате Живојиновића Јездић не одбија улоге, због чега га можемо гледати у озбиљним драмама и трилерима, комедијама, рекламама, али и у ТВ новелама.

Упркос обилним обавезама улогу оца и супруга ставља на прво место.

Супруга Ненада Јездића мажена је и пажена попут принцезе, а складан брак и чињеница да је пристала да се одрекне лагодности градског живота и започне живот на селу последица су тога.

 Неоспорно је да је глумац брижан супруг и отац, одличан домаћин, истовремено Сара га прати у стопу.

Мало ко зна да она управо из такве једне домаћинске породице и потиче.

Њен рођени брат прослављени је рукометаш Александар Саша Благојевић.

По окончању играчке каријере Александар је постао председник РК „Партизан“, а занимљиво је да говори пет језика: енглески, немачки, шпански, португалски и грчки.

(Н портал)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas