Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗАШТО СИ МУ ДАО ПЕСМУ!?!": Жељко Васић је велики хит проследио Саши Ковачевићу, а реакција његове супруге је све изненадила

"Свака песма нађе своје место"

1727861105_Foto-Ataimages.rs-Z.M.-D.N.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ З.М./ Д.Н.
Oglas

Жељко Васић, гостујући у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1, открива да својој жени не пушта све песме. Присетио се и анегдоте када је радио на албуму Саше Ковачевића, на којем се појавила песма "Лудак".

- Она није знала да сам радио песму 'Лудак', као ни многе друге песме с тог првог албума. Када је чула песму, прокоментарисала је како је супер ова песма Саше Ковачевића. Рекао сам јој: 'Па знам, радили смо заједно.' Погледала ме је и рекла: 'Па зашто си му дао ту песму?'" - прича кроз осмех Васић и додаје да му није жао песама које је урадио, а које су постале хитови.

- Мислим да свака песма нађе своје место. То је потпуно у реду. Престао сам да калкулишем. Лепше ми је откако сам све пустио. Сувише је све компликовано да бих калкулисао - додаје.

- Видим да код многих мојих колега који гаје органске и полуорганске прегледе, чуо сам да се променио алгоритам на Јутјубу и да мораш озбиљне паре да платиш да би ти неко видео садржај - објашњава.

Жељко истиче да нове песме није превише форсирао, осим "Мирис коже" и "Пољуби ме једном", али додаје да публика на наступу и даље тражи хитове попут "Без милости", "Воли ме или не воли ме", као и песму "Жена као ти", која наредне године прославља 25. рођендан.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas