Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАШТО ЈЕ КРАЉ ЧАРЛС ПОЧЕО ДА ЈЕДЕ ПРЕКО ДАНА? Многи су његов "први" ручак назвали историјиским моментом (ФОТО)

Познато је да се краљ Чарлс здраво храни, да инсистира на органски произведеним намирницама, а нарочито воли да једе јаја. Ипак, његов ручак је привукао пажњу јавности

1728292811_Foto-Profimedia-kralj-Carls.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Британски монарх краљ Чарлс је увео нову рутину у своју свакодневницу - почео је редовно да руча, иако је целог живота прескако овај важан оброк, наводи Даилy Маил.

Опште је познато да за краљевском породицом влада велико интересовање, те су многи људи његов "први" ручак назвали историјским тренутком. Фотографије његовог наводно првог ручка шире се интернетом, а краљ Чарлс је постао права сензација и прети да сруши интернет.

Зашто краљ Чарлс није ручао?

 

Како наводи поменути портал, разлог је у томе што је монарх целога живота тврдио да нема довољно времена, јер му је распоред испуњен. Због тога је годинама прескакао оброк, тврдећи да су му дужности на првом месту.

Зашто је сад почео да руча?

По налогу лекара и његове супруге Камиле, краљ је невољно почео да једе током дана, како би имао довољно енергије за све оно што га очекује током дана. Иапк, краљ који се тренутно опоравља од рака, има један важан услов.

 

Он инсистира на томе да храна коју једе за ручак буде најздравија али и модерна, због ритма живота којим живии.

- Невољно је, ипак, прихватио препоруку да поједе нешто за време ручка. То је више међуоброк. Поједе пола авокада како би га држао ситим до вечере. То је јако важно, нарочито ако сте болесни - рекао је извор за Даилy Маил.

Познато је да се краљ Чарлс здраво храни, да инсистира на органски произведеним намирницама, а нарочито воли да једе јаја.

За ББЦ је пре три година испричао како два дана недељо избегава месо и рибу, али и млечне производе.Ипак, краљ неће појести цео авокадо и тост за ручак, већ само једну половину.

Занимљиво је и да је син његове супруге Камиле, Том Паркер Боулус недавно открио да је краљ изузетно штедљив кад је у питању храна.

- Све се рециклира. Ако нешто остане, од тога ће се направити нешто друго или ће се појавити следећи дан на менију. Ништа се не баца - истакао је.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas