Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАШТО ЋЕРКА БЕНА АФЛЕКА СТАЛНО НОСИ МАСКУ? Наследница познатог пара коначно открила разлог - "Медицина нема све одговоре"

Најстарија ц́ерка Бена Афлека и Џенифер Гарнер, Вајолет Афлек (18) често се може видети како шета Лос Анђелесом у друштву познатих родитеља, а оно што јавност највише занима је зашто стално носи маску

1724758235_Foto-Profimedia-Ben-Aflek.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

И док смо сви савесно носили маске током пандемије, Вајолет Афлек је наставила тај обичај и након што је објављен крај пандемије. Маску носи и на отвореним просторима града, а покренула је и сопствену кампању за обавезну употребу маски у болницама.

Девојка је своје захтеве да носи маску изнела пред Надзорним одбором округа Лос Анђелес, а све је поткрепила сопственим примером, откривајуц́и да је и сама болесна.

"Заразила сам се поствирусном болешћу 2019. године. Сада сам добро, али сам из прве руке видела да медицина нема увек одговоре на последице чак ни безопасних вируса," ​​рекла је Вајолет па додала: "Позивам на доступност маски, филтрације ваздуха и далеко УВЦ светла у државним објектима, укључујуц́и затворе и притворске центре, као и на захтеве за маскама на медицинским школама у земљи," каже Вајолет, а преноси Т портал.

Активизам ц́ерке популарног пара тако је подстакнут болешц́у која највише погађа респираторни систем и изазива тегобе сличне прехладама, упале грла или плуц́а, али може да захвати и друге органе. Како би сачувала здравље, Вајолет је одлучила да носи маску кад год је то могуц́е, а својим говором је покушала да укаже на важност ношења маске бар у затвореном простору.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas