Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАМАЛО СЕ ПОБИЛИ ЗБОГ ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ? Два највећа холивудска фрајера хтела да освоје њено срце, па се све завршило великом свађом

Нови детаљи из живота принцезе Дајане

1725788476_9497bb2b08c889b48c682d45de7ec4cf91bacf04.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Легендарни музичар Елтон Џон у својим мемоарима "Ме" је открио дугочувану тајну о животу принцезе Дајане. Њих двоје су били добри пријатељи, а после њене смрти написао јој је једну од својих најлепших љубавних песама "Цандле Ин Тхе Wинд".

Легендарни музичар Елтон Џон у својим мемоарима "Ме" је открио дугочувану тајну о животу принцезе Дајане. Њих двоје су били добри пријатељи, а после њене смрти написао јој је једну од својих најлепших љубавних песама "Цандле Ин Тхе Wинд".

- Ричард Гир и Дајана су одмах изгледали веома обузето једно другим - пише Елтон и објашњава да су леди Ди и принц Чарлс у то време били растављени, док је Гир тек раскинуо са супермоделом Синди Крафорд.

То је, међутим, засметало једној дургој филмској звезди и то акционој.

- Док смо ми остали ћаскали, нисам могао да не приметим чудну атмосферу у просторији. Судећи по погледима које им је упућивао, то што су се Дајана и Ричард Гир спријатељили засметало је Силвестеру Сталонеу - открио је Елтон Џон и додао.

- Мислим да је дошао на журку с намером да заведе Дајану, али су му планови уништени .

Кад је дошло време за вечеру, приметио је да су Гир и Сталоне ишчезли, а Дејвид Фурниш (данас супруг Елтона Џона) уочио их је како се свађају, спремни да целу ситуацију реше очигледно песницама. Фурниш их је раздвојио, али је тензија остала приметна целе вечери.

- После вечере, Дајана и Ричард Гир су сели испред ватре, а Силвестер је бесно отишао кући - истакао је музичар и додао да је глумац викао како никад не би ни дошао да је знао да ће "Је*бени Принц из бајке бити ту".

Новинари су позвали Гирове представнике за медије у нади да ће добити коментар, али је изостао. Такође и Сталоне је одабрао да мудро ћути о целом инциденту који се догодио, ако се уопште и догодио.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas