Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗАМАЛО ДА УМРЕМ НА СЦЕНИ": Бранислав Лечић је морао драстично да промени навике у исхрани због здравља

Глумац је од тада веома дисциплинован када је храна у питању

1727098815_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-Lecic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

У емисиј Пулс Србије која се емитује на Курир телевизији недавно је гостовао глумац Бранислав Лечић и том приликом говорио о својим навикама у исхрани.

Страствени је кувар, а са својим сином који је, како каже, такође веома талентован за кулинарство често се надмеће у спремању сочни специјалитета.

Ипак глумац је веома дисциплинован када је храна у питању, а поделио је једну успомену која је доста утицала да обилној и калоричној храни каже стоп:

- Сећам са да смо пре играња једне представе моје колеге и ја сели у једну кафану и добро се најели свежег печења. Уживали смо. Али када сам стао на сцену хтео сам да умрем. Храна ми је дошла до грла и једва сам могао да говорим. Од тада сам рекао себи: Пред представу никако обилан оброк! Данас са храном завршавам већ негде око 14х када имам представу. И то настојим оброк буде лаган.

Током свог боравка на Хиландару добио је један савет од монаха којег де једно време веома строго придржавао:

- Сећам се да ми је тај монах препоручио један рецепт којим се тамо монаси лече чак и од карцинома. Рекао ми је да је строги пост најбољи лек за организам. Телу је потребно време да се растерети од варења хране и онда почиње да се бави отровима који се унутар њега налазе и одстрањује их. Једном сам успео да издржим чак 15 дана без воде и у том периоду сам смршао 9 килограма. Све је било у реду, али на крају тог периода поста, када сам био на сцени осетио сам благу вртоглавицу и схватио да не могу баш најбоље да се сетим поступака оном брзином која је у том тренутку потребна.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas