Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗАБОРАВИЛА НА СУКОБЕ ИЗ ПРОШЛОСТИ: Драгана Мирковић се јавно обратила Анастасији Гудељ - за Цецину ћерку имала најлепше речи (ФОТО)

Драгана Мирковић све изненадила

1718353296_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Dragana-i-Anastasija.jpg
Фото: Атаимагес.рс А.А.
Oglas

Драгана Мирковић и Цеца Ражнатовић деценијама уназад успешно граде своје музичке каријере. 

Њих све су давних дана престале да комуницирају, а разлог вишегодишње тишине између две звезде до дана данашњег није разјашњен.

Причало се да је проблем заправо било „преузимање трона”, односно да је Цеца свргнула Драгану с првог места на листи најпопуларнијих певачица. Међутим, никада то нису коментарисале.

Потом су се 2018. године среле на снимању новогодишњег програма РТС-а, када је Драгана рекла Цеци:

„О, па добро вече. Је л' се ми познајемо или се не познајемо?”.

Колегиница јој је одговорила: „Па не знам, ти одлучи. Час се познајемо, час се не познајемо”, одговорила јој је Цеца, на шта се Драгана надовезала:

„Ја сам одлучила и рекла ‘добро вече’, а сад... Како ти желиш. Ја немам проблем те врсте”.

Ипак, чини се да је помирење две фолк диве много ближе него што смо могли и да наслутимо.

Наиме, на друштвеној мрежи ТикТок данима се вртео снимак на коме Цеца Ражнатовић говорила у више наврата о успешној каријери Драгане Мирковић и то у позитивном контексту, а чак је и похвалила две продате Арене које су тада очекивале Драгану.

 

@дјукицмарко #цеца #цецаразнатовиц #драгана #драганамирковиц #ривалитет #звезда #дива #музика #србијатикток #тиктоксрбија #форyоу #фyп #ријалити ♬ Дам Дам Дам - Александра Пријовиц

Било како било, сада је на ред дошла Драгана, која је одлучила да Анстасији и Немањи јавно честита на њиховом недавном венчању. 

"Све најлепше од срца", написала је Драгана и ставила емотикон срца, а мреже су се одмах усијале.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - разнатовицанастасија

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas