Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗА МЕНЕ ЈЕ ТО ПРИМИТИВИЗАМ": Јелена Карлеуша никад искреније о разводу, односу са Душком и новој љубави

Јелена Карлеуша одлучила је да отвори душу и проговори о свом љубавном животу

1724051273_Foto-Ataimages.rs-Jelena-i-Dusko.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Јелена Карлеуша у рођенданском интервјуу говорила је новом партнеру, браку и разводу од некадашњег фудбалера Душка Тошића који је привукао велику пажњу јавности.

Ако коментаришете то што ваш љубавни живот изазива огромну пажњу, а неки га чак називају и скандалозним?

- У мом љубавном животу се свашта страшно издешавало последњих година, толико страшно да мислим да ниста везано за мене више није вест, јер како надмашити претходни хаос и лудницу. Људе више ништа не може да изненади. Када људи причају о мени, воле да кажу да сам склона скандалима, за мене мој живот није скандал него живот. Никада нисам желела да нешто буде скандалозно, моја једина жеља је била да будем срећна, али, ето, није се дало.

Ваш брак, а касније и развод од Душка Тошића много интригира људе.

- Ја се јос увек нисам развела од Дуска, читав тај процес иде јако споро. Ми смо у процесу споразумног развода и надам се да се ускоро све то решити. Званично смо још увек у браку. Он је отац моје деце и о њему ћу заувек све најбоље да говорим. Због Атине и Нике бих за њега скочила и у ватру, али ја према њему више немам никакве емоције, најпре због тога што су се међу нама издешавале страшне ствари.

Да ли је ваш брак увек био идиличан како се годинама чинило?

- Волела сам да од медија кријем праву ситуацију, свакако да није све било тако идилично. Трудила сам се да покажем само најбоље од мог брака, али и од Душка. Покушала сам да спасим брак, али то је било немогуће јер мене Душко никада није волео онако како ја заслужујем.

Шта највише замерате Душку?

- Више му ништа не замерам, не мислим о њему. Жао ми је што није могао да прати жену као што сам ја, што није био довољно јак и ментално и емотивно. Ја сам ипак жена за коју је потребну имати велику петљу, велико срце и озбиљно висок ИQ да би се ја разумела и волела на прави начин. Волети и разумети ванземаљца је тешко. Проблем је живети са неким коме стално морам да објашњавам да мишљење јавности не треба да буде оно сто мој партнер мисли о мени.

Много се говорило о подели имовине, да ли сте се коначно договорили око тога?

- За мене је то примитивизам. Све што имамо Душко и ја припада нашој деци, нашим ћеркама. Коме би друго. Људи су причали свашта, па чак и да се не разводимо због имовине, да неко неком не да развод због вила и кућа. Све иде на децу, а то препоручујем свим женама.

Да ли у вашем животу сада постоји неко, да ли сте заљубљени?

- Могу да кажем да постоји неко. Али све у своје време... Душко и ја дуго нисмо у тим муж-жена односима, односно више од пет година и било би нереално да се мени нико не удвара, да се мени нико не допада и да ме неко није загрлио и пољубио. Не кажем да сам заљубљена, али задовољна јесам. Нисам неко ко блиста због неког другог, ја блистам углавном када сам задовољна сама собом. То је најбоље решење свих женских проблема, блистајте, драге даме, због себе, не због партнера јер једино сте ви та константа.

Јесте ли изгубили веру у брак, да ли бисте поново стали на "луди камен"?

- Морам да кажем једну тајну, тачније не тајну, већ истину, а то је да је мене сваки мушкарац са којим сам била запросио. Једно време сам скупљала и то вереничко прстење, имам их негде у кутијици, чувам их све. Имам и анегдоту са првим мужем, Бојаном, наиме, неколико пута ме је верио, па смо раскидали... Тако да само од њега имам неколико прстена и сваки пут је био све бољи и бољи, све скупљи и скупљи. Што се брака тиче, када помислим на њега, ја одмах замишљам какво би то венчање у продукцијском смислу било. Мислим да би трећи пут била права лудница. Никад се не зна шта носи дан, а шта носи ноћ. Не маштам да се поново удам, ја маштам о другим стварима, о томе, на пример, да имам огроман азил за животиње, маштам о светској слави, успеху песама са албума "Алфа" и "Омега", што и није немогуће. Нисам ја попут других жена које маштају о љубави и страсти. Мене више узбуђује да идем у шопинг него да имам секс.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas