Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВРАЋА СЕ ДУЖНОСТИМА: Палата открила како се заиста осећа краљ Чарлс, најновија слика са краљицом говори све

Нова фотографија Чарлса и супруге Камиле, објављена 10. априла, дан након 19. годишњице брака, приказује пар како се смеје док ходају руку под руку...

1714390480_Untitled.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Бакингемска палата је поделила новости о здрављу краља Чарлса, након вести да му је раније ове године дијагностикован рак.

Овај 75-годишњак је у јануару био подвргнут операцији увец́ане простате, а из палате су рекли да је то „корективна процедура“ и да је његово стање бенигно.

Међутим, недељу дана касније, откривено је да је операција идентификовала 'засебно питање које изазива забринутост', са тестовима који су потврдили да краљ има рак.

Током недавне Краљеве процедуре за бенигно повец́ање простате, примец́ено је посебно питање које изазива забринутост“, наводи се у саопштењу палате.

,,Накнадни дијагностички тестови су идентификовали облик рака."

Чарлс је био на амбулантној нези од почетка фебруара, пошто је био приморан да одложи своје јавне дужности јер је прошао „распоред редовних третмана“ и одложио је „јавне дужности“.

У име краља су сада подељене обећавајуће новости. Објављено је да он сада планира да се врати својим јавним краљевским дужностима након позитивног ефекта његовог лечења.

Портпарол Бакингемске палате је рекао: „Медицински тим Његовог Величанства је веома охрабрен досадашњим напретком и остаје позитиван у погледу краљевог опоравка.

Палата је саопштила да ц́е Чарлс и Камила посетити центар за лечење рака у уторак како би се састали са медицинским специјалистима и пацијентима.

Њихова посета има за циљ да подигне свест о важности ране дијагнозе, а истовремено истакне иновативна истраживања, која се одвијају у болници уз подршку ,,Цанцер Ресеарцх УК"-а,.

Портпарол је рекао да ц́е се Чарлсов програм лечења наставити, али да су лекари „довољно задовољни напретком који је до сада постигнут“, што значи да је сада у могуц́ности да настави „известан број јавних обавеза“.

„Предстојец́и ангажмани ц́е бити прилагођени тамо где је то потребно како би се сви ризици за наставак опоравка Његовог Величанства свели на минимум “, додали су.

Чарлсов дневник јавних догађаја нец́е бити пун летњи програм, док ц́е његово присуство бити „подложно савету лекара“ и најављено ближе времену, са „прилагођавањима тамо где је потребно“ како би се ризик по његов опоравак свео на минимум.

Верује се да би топлије време требало да омогуц́и одржавање догађаја напољу, смањујуц́и ризик од других са којим се суочавају многи пацијенти са раком.

Портпарол је рекао: „Темпо Краљевог програма биц́е пажљиво одабран како се његов опоравак настави, у блиској сарадњи са његовим медицинским тимом.

Нова фотографија Чарлса и супруге Камиле, објављена 10. априла, дан након 19. годишњице брака, приказује пар како се смеје док ходају руку под руку, преноси Тyла.

Слика слави прву годишњицу крунисања краља и краљице 6. маја.

 

 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas