Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВОДИТЕЉКА ДАЈАНА ПАУНОВИЋ КУПУЈЕ ГРОБНО МЕСТО СА 36 ГОДИНА: "Да ли си ти нормална, о чему размишљаш?!"

Водитељка Дајана Пауновић (36) признала је да размишља о куповини гробног места

1716111700_Foto-Ataimages.rs-Dajana.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Како је Дајана истакла, почела је да се распитује око цена, а породици је саопштила да жели да буде сахрањена на Топчидеру.

- Недавно сам почела да размишљам о куповини гробног места и да се распитујем колико кошта - рекла је Дајана.

- Фамилији сам саопштила да желим да будем сахрањена на Топчидеру. Тамо сам одрасла, тамо је шума, лепа је природа. Онда сам схватила да је велика гужва, а то ми ствара анксиозност - испричала је Дајана у емисији Гоце Тржан „Ако проговорим”.

Но, она је наставила даље, па је споменула и разговор са сином.

- Онда сам променила одлуку. Рекла сам сину: „Морамо да се уселимо у кућу која има велико двориште. Хоћу да будем сама, то ми је врло важно" - рекла је она.

Дајана Пауновић је позвала и бившег супруга Жику Јакшића како би га питала колико је он платио своје гробно место.

Жика Јакшић је бившу супругу збуњено питао: „Да ли си ти нормална, о чему размишљаш у тим годинама?”

Све је окренуо на шалу уз коментар: „Ја сам мислио да ћеш ти у Алеју!”

– Живот је такав, непредвидив. Треба мислити о свему. Не желим никоме да остављам терет. Може сутра да ме не буде. Хоћу да то буде решено – закључила је Дајана.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas