Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ВИШЕ НИСАМ БИЛА ИСТА": Соња Колачарић је морала да "баци" своје претходно "ја" после развода и смрти мајке (ВИДЕО)

Глумица Соња Колачарић гостовала је у емији "Бинџ" у којој је поделила до сада непознате детаље из свог приватног живота.

1727364807_Foto-V.-Danilov-Shutterstock-razvod.jpg
Фото: В. Данилов, Схуттерстоцк
Oglas

Глумица Соња Колачарић одлучила је да говори о неким кључним тренуцима у свом животу. Она је гостовала у шеснаестој епизоди емисије "Бинџ" и том приликом је причала о кључним променама које су се дешавале током њеног живота.

- Заиста верујем да човек у животу мора да се декомпонује више пута у животу. Да морају да се догоде ситуације у којима се "баци" неко претходно "ја" да би се ушло у неку нову животну фазу. Мени се то дешавало - рекла је Соња, па потом поделила своје лично искуство:

- Моје огромне промене у животу су биле уписивање факултета, све што је било пре тога више није важило, смрт мајке  која је била мој апролутни ослонац, као и рођење детета. Тада се центрирање личности мења. Ја више нисам центар, центар је ван мене. Потпуно обрнута перспектива, све што је било поново више не важи. Четврти тренутак је био мој развод. Све се урушава, то су тренуци кад та особа која сте били више не постоји - закључила је глумица у емисји "Бинџ".

Шта је све Соња имала да каже о свом приватном животу, васпитању синова, каријери и одрастању можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas