Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИШЕ НИЈЕ ДЖИНОВИЋ: Погледајте како се Мелина презива после развода

Мелина и Харис Џиновић су се развели након више од две деценије брака, и од тада се модна креаторка више не презива Џиновић

1723881593_1712219238_7e0a7c9292ab3eb2fcaa3ce5d8cd4ef47efa9783.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Мелина и Харис су 22 године провели у браку у ком су добили двоје деце - ћерку Ђину и сина Кана.

Деца су остала да живе са Харисом у вили на Сењаку, док је модна креаторка, још пре годину дана, како је певач испричао, напустила њихов дом.

Модна креаторка Мелина Џиновић је након развода одлучила да промени презиме након развода од Хариса.

Она није желела да задржи мужевљево презиме већ је одлучила да врати своје девојачко - Галић.

Зарађује милионе захваљујући Харису

Певач Харис Џиновић имао је веома успешну каријеру када је започео везу са Мелином Џиновић.

– И даље ми је најдраже што сам супруга Хариса Џиновића из више разлога. Управо је он тај који је дао подршку да мој бренд буде ту где је сада – рекла је Мелина.

Једном приликом је открила да је управо Харис уместо ње доносио пословне одлуке.

– С обзиром на то да сам импулсивна приликом доношења пословних одлука и немам животно искуство које Харис поседује, скоро све моје пословне одлуке донео је, на моју велику срећу, управо он – поручила је тада.

"Преварени муж задњи сазна"

Иначе, Мелина и Харис ушли су у везу 2002. године док је она била на студијама, а венчали су се 12 година касније. Како је раније причао певач, њих двоје су се упознали у Сарајеву, потпуно спонтано, а њихов однос кренуо је из авантуре.

Подсетимо, Џиновић је одлучио да прекине ћутњу, а како тврди, разлог за развод је Мелинино наводно неверство.

- Она зна разлог, она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа, углавном преварени муж задњи сазна. Кажу људи да је развод после смрти најтежа ствар. Ја бих то мало демантовао. Ако се теби не свиђа да будеш са мном, нећу ни ја с тобом - рекао је Харис за Схоwбузз.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas