Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Викторија и ја се питамо како смо прошли кроз све ово": Заједно су 27 година, а и данас су заљубљени као првог дана

Викторија и Дејвид Бекам су један од најпознатијих парова у свету, а у јулу ће прославити 25. годишњицу брака

1715866555_profimedia-0871450833.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Прослављени фудбалер Дејвид Бекам и његова супруга, некадашња чланица групе "Спице Гирлс", а данас славна модна дизајнерка, Викторија Бекам, заједно су већ 27 година.

Велику годишњицу, односно сребрну свадбу, прославиће у јулу и увелико се припремају за гламурозно славље, а након одгледаног документарца о свом животу, Дејвид је признао да је био веома емотиван, те је отворио душу о односу са Викторијом.

- Упркос успонима и падовима, захвалан сам што смо и даље срећни. Напокон смо погледали документарац и запитали се како смо прошли кроз све ово 27 година. Али успели смо. Имамо дивну породицу, диван посао и срећни смо - рекао је.

- Нормално је имати успоне и падове кад си с неким толико година, и сви знају да је то тако. Али, на крају дана, били смо срећни, јер смо у тим тренуцима имали једно друго за подршку - поручио је.

Викторија и Дејвид Бекам упознали су се када су имали 21 и 22 године, а две године касније су се венчали и добили прво дете, сина Бруклина.

- Она је била 'спајсица', а ја сам играо за Манчестер Јунајтед. Чак и кад нам је било тешко, имали смо једну друго као ослонац - изјавио је бивши фудбалер, који је признао да је једино желео да буде млад тата како би и деца заједно с њим проживљавала његову веома успешну каријеру. Жеља му се остварила - сва три његова дечака, Бруклин, Ромео и Круз, били су уз њега док је играо за највеће клубове.

Поред синова, имају и ћерку Харпер.

(Супер жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas