Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕРИЦА РАКОЧЕВИЋ О БРАКУ С ВЕЉКОМ: "Бог зна, јер он нас је у свој његовој неспојивости спојио"

Верица Ракочевић ће ускоро обележити 40 година рада ревијом на Калемегдану, која ће, уједно, како каже и бити последња за шире народне масе.

1725104263_3898664_rakocevic-verica_ff.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

- Ја ћу представити своју нову колекцију, а Вељко ће иступити са концертом који је специјално писао за овај догађај. Хоћу да напоменем да концерт није музичка пратња модне ревије, него је потпуно одвојен сегмент - истакла је Верица.

- Ово је дефинитивно моја последња колекција за масовну публику. Потпуно други концепт крећемо после ове ревије. То ће бити четири пута годишње „шоу румови” представљања колекције само за клијенте. Дакле великих, овако масовних пројеката, више неће бити - рекла је Верица у емисији на ТВ Прва.

У једном моменту Верица је испричала и да јој супруг често каже да није тимски играч.

- Ти ниси за тимски рад, Вељко ми често каже. И заиста нисам. Ово је први пут да ја нисам газда целе ствари. И заиста, лепо је када око себе имате и неке људе који ће мало да пораде и за вас - рекла је Верица кроз осмех.

Подсетимо, модна креаторка Верица Ракочевић у браку је са 35 година млађим Вељком Кузманчевићем, а, како је у више наврата истакла, за њих су године само број.

Верица Ракочевић не крије да би се развела уколико би Вељко желео децу.

- Као свака друга особа која износи свој став на ту тему... Потомство је нешто са чим сваки човек, поред потребе, мора да осети и огромну одговорност - рекао је недавно Вељко, док је Верица навела да би жеља за дететом довела до развода.

- Ми смо у браку у коме је потомство немогуће. Вељков избор је тренутно такав и без обзира на то што мисли да је то заувек тако, не значи да се једног дана неће променити. Ако то буде за мог живота, нећемо бити муж и жена, али бићемо свакако најбољи пријатељи. На нашу срећу, тренутно живимо јако срећан живот. Колико ће он трајати само Бог зна, јер он нас је у свој његовој неспојивости спојио - објаснила је била Верица.

(Блиц)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas