Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ РОМСКИ ХОРОСКОП ЗА СЕПТЕМБАР 2024. ГОДИНЕ: Циганске карте откривају шта вас очекује у љубави, послу и личном развоју

За један знак, ово ће бити период великих промена и преокрета који ће им променити живот из корена.

1724317478_01572160e78826c960df977f3e7d5ea21ae37602.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Ево шта чека сваки од знакова по прорицању по циганским картама

ОВАН

НЕПРИЈАТЕЉ –УДОВИЦА – ГУБИТАК

Љубав

Судећи по картама које су изашле, Овнове чека не баш тако сладак љубавни месец

Проблеми у комуникацији ће бити врло чести И ако их не будете решавали на време, можете у једном тренутку схватити да сте се јако дистанцирали једно од другог.

Џабе је после жалити И плакати над просутим млеком – уместо да чекате да се проблеми реше сами од себе, прионите на посао! Одично је време да се договорите са вољеном особом, али мораћете И једно И друго да направите уступке И прилагодите се.

Што се слободних тиче, неки од вас ће обновити контакт са бившим емотивним партнером, али цела ова прича показује тенденцију да се заврши након пар, углавном емотивних сусрета,пише мојастролог.рс. Када причамо о нечему потпуно новом у вашем животу, чини ми се да ћете превише бирати И баш сваком тражити ману….

Посао

И пословно је ово прилично напоран месец за вас. Не само да нећете бити задовољни количином новца коју сте зарадили, већ вас чекају И неки непланирани трошкови који ће вам прилично испразнити новчаник.

На све ово – радна атмосфера баш И неће бити феноменална, И сигурно је да ће вам се неке колеге, али И пословни партнери, па благо речено – смучити. У другом делу месеца можете добити понуду за посао од некога кога сматрате озбиљним, али би било добро да се не залећете И да размислите да ли је ово за вас или не.

Здравље

Ово је месец када ћете се доста трошити, а ту енергију ћете имати проблем да надокнадите. Окружите се позитивним особама и онима које волите. Старијим припадницима знака овај месец доноси активирање хроничних проблема са здрављем.

БИК

ПОСЕТА – НЕПРИЛИКА – ПОРУКА

Љубав

Бикови могу доста солидно проћи кроз месец, али ће морати да имају на памети сигурност и стабилност односа у којем су. Ако између вас и вољене особе не буде квалитетне комуникације и разумевања, све тамо до краја друге декаде имаћете повремено трзавице и несугласице.

Покушајте да испоштујете једно друго, да мало зачините и оживите свој однос, излазите заједно и не дозволите да будете заробљени између четири зида…јер ће вас ова врста статичности лако « гурнути » у правцу расправа.

Слободни Бикови ће имати више кретања, излазака и нових познанстава током овај месец. Могуће је да ћете помислити да је једна од ових особа баш она права за вас.

Посао

У неким пословима или пројектима који су вам битни вероватно ћете напредовати доста променљиво. Корак напред, корак назад.

Ове ће се ситуације убрзати у другом делу септембра, па покушајте да будете стрпљивији и да се не нервирате без преке потребе. Пословне сарадње и партнерства ће током друге декаде септембра бити на својеврсном тесту, јер ће доћи до неких несугласица и проблема.

Са мало труда ово је могуће регулисати и доћи до заједничких решења. У финансијском сегменту – променљив месец.

Здравље

Повремено мањи падови имунитета. Могућности за прехладе и респираторне инфекције, које ће бити учестале, али краткотрајне…

БЛИЗАНЦИ

ЉУБОМОРА – СМРТ – СВЕШТЕНИК

Љубав

У првом делу месеца Близанци ће се врло често суочавати са негативним осећањима, са љубомором, са посесивношћу….па чак и са могућностима да сами нешто ураде « са стране ».

Неким паровима ће бити доста компликовано да прегурају овај период и биће потребно да обоје некако станете једно уз друго, да се подсетите колико вам је стало до односа и ваших међусобних емоција.

Најкритичнији период је током друге декаде месеца, па у том периоду покушајте да нађете компромисно решење. Најлакше је пресећи, али проблем је после поправити оно што смо покварили….Што се слободних тиче, ви у једном тренутку можете помислити да сте пронашли оно што сте годинама тражили када је љубав у питању. Јаке могућности за везу.

Посао

Односи у пословном сегменту су врло недефинисани и повремено нећете знати на кога можете да се ослоните, а ко вам ради иза леђа.

У првом делу месеца је и финансијска ситуација доста проблематична и можете баш бити под теретом дуговања. Но, када се права комуникација активира, у другом делу месеца, побољшаће се и пословни сегмент у целости.

Ствари полако долазе на своје место и пред некима од вас ће се отворити нове пословне шансе и пројекти. Дугогодишње сарадње почињу да показују праве резултате.

Здравље

Старији припадници знака ће вероватно муку мучити са хроничним проблемима, док ће код млађих бити присутан блажи пад имунитета, и то највише током друге декаде месеца.

РАК

ЉУБАВНИЦА – ЉУБАВНИК – МИСАО

Љубав

Овај месец може означити крај периода тешкоћа између вас и емотивног или брачног партнера. Не само да се проблеми могу решити на прави начин, већ је ово одличан период и да се вас двоје « подсетите » љубави и нежности и да је поново пробудите.

Савет за обоје – немојте мислити само на себе и своје личне интересе, на памети увек треба да вам буде интегритет вашег односа и заједништво.

Слободни припадници овог знака у периоду су када постају отворени према љубави и када су спремни да некога приме у своје срце. Две особе ће бити у вашој близини и само је питање за коју ћете се од њих одлучити. У другом делу месеца ће се неке ствари и размишљања искристализовати, а трећа декада је одлична за нов почетак.

Посао

Могуће је да ћете бити преокупирани неким потпуно другим стварима, па ћете пословне обавезе бацити у други план. Иако се ово неће у великој мери одразити на ваше позиције и сигурност, ипак немојте дозволити да сувише касните са неким пословима.

У овом сте месецу на истим таласним дужинама са пословним партнерима, па је прави тренутак да прогурате неке своје идеје или креативна решења. Што се финансијског дела тиче, нећете моћи да се пожалите приливима, али ћете ипак тражити начине да их побољшате.

Здравље

Немојте у свакодневној јурњави и журби заборавити на себе. Потребан вам је одмор и више опуштања. Можда бисте могли да размислите и о рекреацији…

ЛАВ

БОЛЕСТ – ДАР – ЧЕЖЊА

Љубав

Прва декада месеца је неповољна по питању емотивних и партнерских односа. Чешће него иначе ће вам недостајати они ваши лепи, интимни тренутци и осећаћете се доста усамљено, као да је нека спона између вас и партнера ишчезла.

Да се разумемо, итекако је могуће да претерујете, и да је реалност потпуно другачија, али не може се оспорити да ће вама бити потребни већи докази љубави. У другом делу месеца, партнер ће некако бити више присутан, више уз вас, па ће се и те неке дилеме које сте имали, решити.

Што се слободних Лавова тиче, вама ће углавном бити на памети провод и добра забава, али ћете све чешће осећати да вам недостаје баш партнерство, заједништво, неко кога ћете волети и ко ће волети вас…

Посао

Пословним сегментом, то јест крајњим резултатима, бићете задовољни, али да бисте стигли до њих, мораћете истински да се потрудите.

Неки застоји, који ће бити актуелни током првог дела септембра, почеће да се решавају, али ћете у процесу потрошити доста енергије и ангажовања.

Поједини Лавови нису задовољни својим тренутним пословним позицијама и покушаваће да пронађу неки нов извор прихода. Предлог за вас је да се активирате више у другом делу месеца. Што се финансија тиче, доста променљиво и нестабилно време.

Здравље

Нећете баш увек обраћати пажњу на своје здравље, што ће се одразити кроз пад имунитета. Старијим припадницима знака трећа декада активира хроничне проблеме и тегобе.

 

ДЕВИЦА

МИСАО – УДОВАЦ – СУДИЈА

Љубав

Девице у везама и браковима ће имати нешто лошију, или бар смањену комуникацију са партнером, а питање је и колико ћете времена имати једно за друго, макар у првој половини месеца.

Или сте обоје заузети неким другим обавезама, или сте се чак мало заситили једно другог, али поента је да ће вам обома овај мали прекид пријати. У другом делу месеца као да ћете обоје бити спремни да се поново више активирате једно према другом, а могуће је да у том периоду покренете и нека заједничка питања или договоре.

Усамљене Девице баш и неће имати феноменалан љубавни месец. Окренути сте себи и својим приоритетима, а љубав тренутно не спада у њих. Можете повремено имати контакте са бившим партнерима.

Посао

Девице ће највише бити окренуте пословном сегменту. Ту ћете највише себе улагати и највише посвећивати пажње и тренутним пословима, али и новим пројектима и реализацији својих планова.

Припремите се на велики рад и одговорност, јер ће ситуације то захтевати од вас. Они који нису сигурни да ли су на исправном путу и да ли су урадили све што је до њих што се посла тиче, моћи ће да одахну у другом делу месеца, када коначно дође до покретања послова који су вам врло значајни. Финансијски – променљиво, али доста стабилно.

Здравље

Прилично сте неактивни, а ни не водите рачуна о себи и својим животним навикама. То ће се свакако одразити на ваш имунитет, док ће старије Девице имати проблема са кичмом, и то највише лумбалним делом.

ВАГА

СРЕЋА – СМРТ – ДЕТЕ

Љубав

Изгледа ми да је оним емотивним везама и брачним заједницама које већ неко дуже време пролазе кроз жестоку кризу, а где партнери не показују намеру да било шта поправе, коначно одзвонило током месеца.

Период током друге декаде направиће велику „чистку“ и оно што не може бити поправљено и сређено, доћи ће до свог краја. Оне везе у којима се партнери труде и покушавају да се хармонизују, такође следи период тешкоћа, али ће са њим бити завршено уласком у трећу декаду месеца, која за вас представља нов љубавни почетак.

Искрено се надам да ће ваша заједница или веза бити у овој, другој групацији….Слободне Ваге прекидају дужи љубавни „пост“ и добијају велику шансу крајем месеца.

Посао

Иако ће вам друга декада месецабити посебно напорна у пословном сегменту, и у њој ћете имати највише обавеза, али и тешкоћа, генерално гледано – ово је одличан пословни месец за вас.

Не само што ћете успети да стабилизујете своју пословну ситуацију, већ ће неки од вас започети и са новим пословним пројектима и сарадњама.

У сваком случају, од другог дела месеца отварате потпуно нову фазу у овом сегменту. Што се финансија тиче, и поред доста обавеза и трошкова, бићете прилично задовољни.

Здравље

Ваге које имају хроничне проблеме, и то највише са кичмом, имаће јачих тегоба до краја друге декаде месеца. За млађе припаднике знака – више водите рачуна о свом имунитету.

ШКОРПИЈА

УДОВАЦ – НАДА – СВЕШТЕНИК

Љубав

Овај месец неће донети нека спектакуларна дешавања са емотивним или брачним партнером. Као да ћете обоје овај месец преспавати, функционишући неким нормалним, али доста спорим ритмом.

Некима од вас ће недостајати дешавања, неки ће уживати у миру и тишини. Током другог дела месеца био би добар моменат да покренете неке заједничке планове. Што се слободних Шкорпија тиче, први део месеца вам доноси углавном статичност по питању љубави.

Можда ћете имати повремене „излете“ ка бившим партнерима, али ни ту неће бити посебних дешавања. Током другог дела месеца могуће је ново познанство, али не и улазак у везу. Особа коју упознајете ће вам врло пријати, али нећете пожуривати дешавања…

Посао

Пословне обавезе ће вам одузимати велики део времена, али и енергије. На све ово, ви желите да покренете и неке своје планове, и то ћете вероватно и успети током друге декаде месеца.

Колико го ово био исцрпљујућ период за вас, евидентно је да имате велику подршку и оних који су око вас, али и спољашњих околности.

Карта Свештеника говори о томе да је и небо на вашој страни и да ваши планови имају итекако добрих шанси за остварење. Што се финансија тиче, проћи ћете боље него што сте очекивали.

Здравље

Имунитет вам није најсјајнији, а ви као да нећете водити рачуна о себи ни мало, и додатно ћете га погоршавати. Покушајте да током другог дела месеца узмете више времена за себе.

СТРЕЛАЦ

НЕСРЕЋА – НЕИСКРЕНОСТ – НЕПРИЈАТЕЉ

Љубав

Емотивно – ви и партнер, судећи по овим картама, итекако имате о чему да разговарате. Наравно, ако будете желели да попричате искрено и отворено, за шта је мала шанса.

Наиме, евидентно је да је ваш однос врло нестабилан, да нисте коректни једно према другом, и да не радите у интересу везе. Могуће је да након бурних свађа, дође до краткотрајног смирења, али то смирење би било кроз дистанцирање и затвореност.

Не знам шта да вам кажем драги Стрелчеви, осим да је итекако дошло време да преиспитате шта је оно што заиста желите када је однос са вољеном особом у питању. Слободни Стрелчеви без неких посебних емотивних прилика током месеца. Углавном су то авантуре, комбинације и све кроз страст.

Посао

Изгледа да током овог месеца немате мира ни по питању посла. Евидентно је да ћете имати тешкоћа у финансијском дијелу, али и комуникација са онима са којима радите ће бити прилично напорна.

Да се разумемо, то не значи да треба да одустајете када видите препреке пред собом, напротив. То само значи да је потребно наставити још одлучније ка своме циљу, јер не заборавите – препреке и постоје да би се превазилазиле, зар не? Не нервирајте се због неких „пометања“ и неколегијалних понашања…

Здравље

Неповољни утицаји су на вас током овог месеца, што ће се одразити и кроз здравствени сегмент. Стрес је тренутно ваш највећи непријатељ, покушајте да нађете издувни вентил и ослободите га се.

ЈАРАЦ

ПУТОВАЊЕ – ЉУБОМОРА – ЉУБАВНИК

Љубав

Уколико у вашим емотивним или брачним везама “утишате” посесивност, љубомору или неповерење у партнера, вероватно ћете провести један прилично опуштен љубавни месец. Додуше, мало љубоморе може зачинити однос са вољеном особом, јер ће пробудити поново у вама ону освајачку црту.

Потрудићете се на сваки могући начин да драгој особи покажете колико вам је битна И колико је истински волите. Што се тиче слободних Јарчева, они пред собом имају занимљива љубавна дешавања. Ваш либидо је током месецау потпуности пробуђен, па ће многи од вас тражити авантуру, провод И забаву.

Ипак, нећете бити затворени И за неке озбиљније приче И дешавања, И то нарочито у другом делу месеца.

Посао

Постојаће мала несигурност и проблеми приликом покретања нових пројеката, нових пословних договора, или приликом сарадњи са странцима. Ипак, ништа од овога вас неће зауставити у вашим намерама, јер се види да ћете успешно превазилазити све препреке или блокаде на вашем путу.

Некима од вас стоји велика могућност напредовања, која ће се највероватније реализовати током треће декаде месеца.

Колико год да је компликован период иза вас, резултатима, чак и финансијским током месецаћете бити врло задовољни.

Здравље

Старији Јарчеви могу имати тегоба са уринарним инфекцијама, бубрезима. Млађи припадници знака су доста активни и енергични током месеца. Само водите рачуна да се не повредите приликом спортских активности.

ВОДОЛИЈА

ВЕСЕЉЕ – ЉУБАВНИК – ЧЕЖЊА

Љубав

Изгледа да ће Водолије које имају емотивног или брачног партнера прилично лагано проћи кроз месец. Не само да сте ви и партнер на истим таласним дужинама, већ ћете грабити и сваку прилику која вам се укаже да се добро проведете и забавите.

Можда ће по која варница бљеснути због љубоморе, али се види да ће то бити лако превазићи. Крај месеца користите за заједничке планове и договоре, јер је то добар период да покрећете нешто о чему сте обоје дуго размишљали. Слободни припадници знака могу ући у нешто што на први поглед подсећа на авантуру.

Колико год ви желели само добар провод и необавезне контакте, итекако је могуће да ћете се у ову особу заљубити. Крај месеца ћете дочекати прилично „загрејани“ и занесени.

Посао

За вас су током месеца најбитнији сараднички односи. Бићете у контакту са много људи и у разговорима ћете успевати да увек дођете до решења која вама одговарају. Изузетно сте подржани од стране ауторитета и са њима ћете имати одличну комуникацију.

Неки од вас желе да направе промене у пословном сегменту, можда да отворе себи нове могућности или нове пословне пројекте.

Ово ће функционисати постепено, немојте журити, размислите о сваком свом кораку. По питању финансија – врло солидно.

Здравље

Млађим Водолијама ће здравље бити „као под конац“. Што се старијих тиче, могући су мањи проблеми са кичмом или бубрезима.

РИБЕ

ГУБИТАК – ПУТОВАЊЕ – ДЕТЕ

фото: Схуттерстоцк

Љубав

Нека лоша ситуација И негативна осећања која владају почетком месеца у вашим емотивним И брачним партнерствима, могу се решити И преокренути. Додуше, то нећете моћи да решите само ви или само партнер, напротив – обоје ћете морати истински да се посветите оним проблемима за које видите да већ неко дуже време праве раздор између вас.

Не одустајте, јер последња декада овог месеца може поново вратити живост И лепоту у ваш однос. Крећете неким новим љубавним стазама, које могу бити далеко лепше него пре! Слободне Рибе ће мало лутати, имати неке страсне, али повремене моменте са супротним полом.

Но, пустите себи на вољу и уживајте мало, предуго се ограничавате и спутавате. Некима од вас трећа декада месеца доноси нову особу у живот И почетак једног лепог односа.

Посао

Наглашена је проблематика у сарадничким И колегијалним односима током првог дела месеца.

Време је да се овоме озбиљније посветите И неке ствари решите што пре. Поставићете се врло одлучно, јер више нећете дозволити да вам други “кидају живце” И уносе немир у свакодневицу.

Рибама је други део месеца постављен као изузетно добар у смислу остваривања нових пословних подухвата И пројеката. Бићете више него задовољни темпом дешавања. У финансијском сегменту – полако излазите из неких дуговања, али нема назнака да ћете имати новца овај месец.

Здравље

Иако је физичко здравље солидно током месеца, Рибе ће имати проблем са психичком оптерећеношћу И са стресом. Период опоравка креће од другог дела месеца, пише мојастролог.рс.

(Мојастролог.рс)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas