Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВАЖАН ДАН У ДОМУ МАРИЈЕ ШЕРИФОВИЋ: Певачица упутила сину емотивне речи (ФОТО)

Марија Шерифовић је одлучила да подели емотивну фотографију

1725359153_1720074923_Untitled.jpg
Фото: Профимедиа, Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Марија Шерифовић се остварила у улози мајке. Она је сина добила преко сурогат мајке и дала му је име Марио. Цео процес се одвијао у Америци и далеко од очију јавности. Певачица се на овај потез одлучила јер је тамо нега о женама након порођаја боља.

- Ужасно ми смета што на Балкану, уз дужно поштовање свим нормалним, цивилизованим људима, људи седе испод камена. Ја седим у Америци, сунчам се и читам како људи седе у дневницима, емисијама, јутарњим програмима и говоре како је та жена везана за радијатор, како је она малтретирано лице, како је то... Господо драга, ради се о процедури која захтева на хиљаде докумената, потписаних папира. Моја сурогат мајка је имала свакога дана масаже, чистачицу у кући... Тамо се не ради о робовласништву - рекла је Марија у емисији "Амиџи шоу".

Њен син Марио данас је напунио девет месеци, а овим поводом се певачица огласила на друштвеном мрежи Интстаграм и написала:

- Лепи мој мали човек најлепши.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - серифовиц

На слици је седео и Марио, а поред њега је стајала честитка на којој пише "Данас пуним девет месеци".

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas