Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Узрок смрти још увеј није познат: Позната инфлуенсерка пронађена мртва

Инфлеунсерка пронађена мртва у Африци

1670247927_maja-influenserka.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/Маyа Миа
Oglas

Маја Миа Јанеска, пронађена је мртва у Африци, пренели су локални медији, а узрок смрти још увек није познат.

Прочитајте још: Овај детаљ из каријере Цеце Ражнатовић нисте знали: "Нисмо могли да купимо шта треба, па смо нокте правили од кутије павлаке"

Вест о смрти Јанеске саопштио је њен бивши момак Оми Димпоз, с којим се забављала 2020, преноси МСН.цом. Димпоз се огласио на својим налозима на друштвеним мрежама где је објавио неколико фотографија снимљених заједно са Мајом и написао:

- Почивај у миру љубави моја.

Маја је такође излазила са танзанијским комичарем Идрисом Султаном, који је такође објавио вест о смрти на својим налозима на друштвеним медијима. Од ње се опраштају и њени најмилији, путем друштвених мрежа на којима се наводи низ информација и претпоставки о томе шта се догодило Јанеској. За сада се не наводе разлози смрти, иако постоје разне спекулације.

Прочитајте још: Сузана Манчић први пут јавно проговорила о језивом насиљу које је доживела: "Глава ми је била у торби"

Маја је рођена у Македонији, али је живела у Танзанији више од једне деценије. Извештаји кажу да је живела у Јужној Африци пре смрти.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas