Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"УВЕК САМ БИО БОРАЦ": Миодраг Драгичевић никад искреније о одрастању и васпитању.

У дому Миодрага Драгичевића прекјуче је било велилко славље будући да је млади глумац прославио 30. рођендан. Многе колеге честитале су му рођендан на Инстаграму, а међу њима је и Милена Васић са којом ће се у среду заједно наћи на сцени Југословенског драмског позоришта.

1713269643_8f696079387a3693479d71258fab3c7de06dc2fc.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

На Великој сцени "Љуба Тадић" тада ће премијерно бити одиграна представа "Михаел Колхас" у којој Драгичевић тумачи Херзеа са којим, како каже, приватно има сличности.

Како комад поставља питање шта је то правда, али и дилему треба ли се и на који начин борити против неправде, млађи брат Тамаре Драгићевић дао је свој суд. Он је открио каквог је карактера, али и појединости о својој породици која га је обликовала у човека какав данас јесте.

- Увек сам био борац за правду, у таквој сам кући одрастао, тако сам васпитаван. Када у некој ситуацији треба истерати правду ја сам први! Увек сам био лидер, а ако се деси да неко други буде "вођа" нашао сам се на месту савезника бораца за правду. Такав је и овај мој јунак Херзе. Он је Колхасов савезник - рекао је Драгичевић на данашнем представљању новог комада Југословенског драмског позоришта.

Глумац је својевремено истакао да је његова највећа љубав била кошарка, али да је због нарушеног здравственог стања морао да направи паузу. Наиме, како је открио, мононуклеоза га је седам месеци удаљила од омиљеног спорта, али је тај период искористио да истражи другу страст - глуму.

- Добио сам мононуклеозу и то ме је седам месеци одвојило од моје највеће љубави - кошарке. У том тренутку сам само ишао на часове и то је све, престао сам да тренирам. Тада сам гледао много филмова и серија, обожавао сам Дензела Вошингтона и желео сам да се бавим глумом - рекао је Миодраг и открио како су реаговали његова сестра Тамара и њен супруг Петар Бенчина реаговали на његову одлуку да се упусти у глуму:

- Зет Петар ми је био први учитељ, сестра Тамара и мама су ме подржале, а тата је мало био против тога, али ја сам на крају успео. Тамара ми је рекла да је глума војнички рад, да је то напорно школовање и да ни најмање није лако. Глума је све само није глума, можда је требало да се промени то име. На почетку каријере ме нико није ословљавао именом, него су ме звали Тамарин брат. Никада се нисам обазирао на негативне коментаре јер нисам желео да ме то спутава. Било је прича да је Тамара заправо нашла везу да се упишем на ФДУ - рекао је Миодраг једном приликом. 

(Република)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas