Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"УВЕК ИМА СВАЂА И РАЗМИМОИЛАЖЕЊА": Син краљице Камиле открио каква је она заправо

Прокоментарисао негативне коментаре који се односе на његову мајку

1728037062_Foto-Profimedia-Kamila-sin.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Британска краљевска породица не престаје да интригира свет, а краљица супруга Камила Паркер у центру је интересовања јавности након што је њен син Том Паркер Боулус објавио књигу.

Његово дело "Кување и круна: краљевски рецепти од краљице Викторије до краља Чарлса ИИИ", привлачи много пажње, а ту се најмање ради о рецептима. У многобројним интервјуима које тренутно даје Том открива и бројне пикантерије о породици.

Он је у интервјуу за Тајмс говорио о омиљеној храни своје мајке, али се осврнуо и на њихов однос.

- Мислим, то би рекао мој син, али она је неко с ким волим да вечерам. И волим да шетам Шкотском са њом. Увек има свађа, размимоилажења у мишљењима и било би јако чудно да се у свему сложимо - рекао је Паркер Боулс.

А када су у питању упорност и негативне конотације везане за његову мајку, Том се не плаши да их одмах порекне.

- Знате ли да он има репутацију да пије џин и пуши? упитао је новинар.

- Никада у животу није попила чашу џина. Не пуши – открио је и заштитио своју мајку.

Њен син је описе краљице Камиле као велике пушачице и често пијанице назвао потпуно нетачним.

- Али моја мајка једва пије. Никада је нисам видео ни мало припиту - објаснио је.

Рекао је да би његова мајка ту и тамо можда попила чашицу алкохола, али да је далеко од редовног пијења. На питање новинара како је Камила примила то што пише књигу о односу краљевске породице и хране, Паркер Боулс је рекао:

- Моја мајка је све прочитала пре објављивања, а затим и Палата - истакао је он.

(Вечерњи.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas