Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"УТИЦАЋУ КОЛИКО БУДЕМ МОГАО": Боба Рајовић не би волео да му снајка буде певачица, а због једне ствари је хтео јавно да се одрекне сина

Певач Бобан Рајовић својевремено је изјавио да никако не би волео да му снајка буде певачица

1725368819_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Boban-Rajovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Бобан има има две ћерке и сина. Андрија се бави фудбалом од раног детињства, и израстао је у озбиљног фрајера.

- Заиста сматрам да су моја деца успешна и поносан сам на њих. Сви мисле да је лако деци познатих, посебно за мог сина, а он је морао дупло да се труди у фудбалу како би успео, рекао је Рајовић.

Певач је открио и да ли се меша сину у избор девојака које га салећу.

- Пробаћу свим силама да га саветујем да препозна своју праву срећу. Природно је да ће да се заљуби у неку која ће да легне његовом темпераменту, али мислим да сам и ја довољно адекватан да препознам која је жена адекватна за њега, а која не и утицаћу колико будем могао, али на крају он је тај који бира, искрен је Бобан који признаје да не види свог сина поред неке певачице.

- Ја моје колегинице озбиљно поштујем и ценим и није лак посао, али мислим да не бих желео за снајку. Не зато што имам нешто против, али не знам како би то функционисало са тако различитим каријерама, каже певач.

"Хтео сам да се одрекнем сина због каријере"

Иначе, како је Рајовић недаво открио, Андрија је имао великих потешкоћа на почетку своје професионалне каријере, због чега је певач хтео и јавно да га се одрекне.

- Мој син Андрија имао је отежавајућу околност када је бављење фудбалом у питању јер сам му ја отац. Хтео сам да га се одрекнем медијски због тога што су многи мислили да каријеру гради преко мог имена. Неколико пута ме је молио да не долазим на утакмице да га бодрим да његови саиграчи не би погрешно протумачили мој долазак. Одем да купим карту да бих дошао на утакмицу, а он почне да ме моли да се не појављујем. Хтео сам да испоштујем његове одлуке и сваки пут бих га послушао, причао је Бобан.

(Грандонлине)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas