Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УДАЈЕ СЕ ДРАГАНА КОСЈЕРИНА: Венчање је одложила пре неколико година, а сада ће изговорити "да" у луксузном хотелу

Водитељка РТС, Драгана Косјерина, изговориће судбоносно "да" 9. јуна веренику Бојану Пердуву који је по професији стоматолог

1717396028_e757d27813c51e87329725c9922ac9a763928ada.jpg
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Свадбена церемонија биће уприличена у једном од најелитнијих београдских хотела. Кумови, породица, колеге и пријатељи окупиће се да будућим младенцима пожеле све најлепше у брачном животу и с њима прославе венчање.

- Тачно је да се Драгана удаје. Свадба ће бити у ресторану на врху хотела како би весеље остало у тајности. Црквено венчање је резервисано за чланове породица младенаца и кумове - прича извор за домаће медије.

Драганина и Бојанова романса почела је 2018. године, када је водитељка Јавног сервиса била пацијент и изабрала доктора Пердува за свог лекара. До њега је дошла преко заједничког пријатеља. Он је одмах пао на њен поглед и глас. Како је водитељка једном приликом истакла, да су створени једно за друго, увидели су одмах по упознавању јер им је први разговор трајао десет сати. Суштина доброг односа, како каже, јесте спремност да другу особу саслушаш и прихватиш да је њено мишљење другачије.

- Мени се то досад није дешавало. У претходним везама се очекивало безусловно прилагођавање као доказ љубави и посвећености, што никад не резултира срећним крајем. Мени се допада Бојан, мени се допада његов посао, мени се допада његов однос према послу, однос према мом послу, начин на који ме третира. Ту је сплет околности, то што је он стоматолог није ме определило, али је можда мало помогло - изјавила је она својевремено за медије.

Бојан је Драгану запросио још 2019. године у Атини, а венчање су планирали за 2020. годину. Ипак, због пандемије корона вируса је венчање одложено.

- Пандемија је свима пореметила планове, пословне и приватне. Оно што нам је свима заједничко у овом тренутку је осећај неизвесности. Не знамо како ће се живот одвијати кроз неколико месеци, не знамо ни када ћемо моћи поново да путујемо, окупљамо друштво... Све смо планове, у складу са тим, ставили на паузу и чекамо да ухватимо корак с динамиком ситуације - рекла је 2020. године Косјерина.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas