Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТУЖНА ЖИВОТНА ПРИЧА НАШЕ ПОЗНАТЕ ПЕВАЧИЦЕ: Изгубила мјаку, оца и брата за 6 месеци, а недуго затим је преминуо и њен бивши муж

Изворинка Милошевић већ годинама забавља публику својом музиком, те због тога важи за једну од поштованијих певачица са наше јавне сцене.

1729766430_462556180_924292886332090_61132384534964579_n.jpg
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Ипак, Изворинка има тужну животну причу иза себе која никога не оставља равнодушним, али то певачица вешто скрива.

Она је пре 14 година, за само шест месеци, изгубила све највољеније особе: оца, мајку и брата, а седам година касније преминуо је и њен бивши супруг Миша Блам, с којим има сина Давида.

Како би се спасила усамљености узела је кућног љубимца – малу малтезерку Бебу, која јој је, како каже, значила све. Међутим, и она је издахнула и то на певачициним рукама.

- Пре 14 година су ми за шест месеци отишли мама, тата и брат. Цела породица. Она је мени била више од кучета, више од љубимца. Ми смо пребродили најтеже тренутке. Кад ти оде мама и тата у року од шест месеци, а после тога чујеш да ти је умро брат од отказивања бубрега, онда имаш само два начина како да се извучеш, да снажно кажеш: ‘Чекај, да ли мој син, пошто већ нема оца (и он је преминуо, Миша Блам) не заслужује да нема ни мајку?’. Не! И ја сам онда узела Бебу. Моја куца малтезерка је мени значила све. И онда мени ветеринар каже да моја куца има сарком. Ми смо немоћни. Издахнула је на мојим рукама и отишла. И онда парадокс… - испричала је певачица са сузама у очима и наставила:

- Моја куца је издахнула, а сутрадан, сплетом околности, било је венчање мог сина. То је било планирано дуго, а ова кома с мојом куцом је трајала само десет дана. Сутрадан сам морала да се ресетујем, да подигнем главу и насмејем се, а срце ми је било раскомадано. Сабрала сам се и отишла на Давидово венчање, јер је заслужио да има насмејану мајку. Успела сам да се савладам, а онда је све то прошло и ушла сам у кућу и није имао ко да ме дочека - испричала је Изворника у емисији „Гранд магазин“.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas