Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трудна чланица групе "Хуррицане": "Можда ће неко рећи да сам много млада..." (ФОТО)

Чланица групе "Хуррицане" Миона Срећковић је трудна.

1730023164_zed_promocija_30052024_0077.JPG
Фото: Ата имагес, А.А.
Oglas

Миона је због тога донела одлуку да се повуче из групе.

Миона је, наиме, на свом Инстаграм профилу поделила емотивну објаву уз фотографију свог партнера и признала да је трудна.

- Ћао свима, хтела сам да се изјасним поводом ваших питања. Као јавна личност, хтела сам да сакријем мој приватан живот. Али се осећам дужна да вам објасним неке ствари, јер ме пратите од почетка моје каријере. И вероватно ћете бити ту и у наставку те исте и за то вам једно велико ХВАЛА! Нисам хтела као и много певачица да причам да имам неког поред себе, који ми пружа љубав и пажњу. Јер сам сматрала да је то моје право, да њега не експонирам у јавности.

Али сам имала ту срећу да упознам љубав свог живота са 19 година. Наравно, мало су околности биле отежане јер као што знате или не. Ја сам из Француске. И тамо смо се и упознали. Кад је стигла понуда од тима "Хуррицане" да будем нова чланица он ме је подржао и рекао да треба да пратим своје снове и да це ме он чекати колко год то било потребно. И наравно он је увек био моја највећа подршка и ако је био "скривен" од свих. И дан данас је. И то већ три године. Верили смо се 21. 09. 2023 године и прославили годишњицу те исте пре пар недеља. Наравно каријера ми је увек била на првом месту, али ми је срце увек било 2000 км од Србије.

Онда долазимо до главне теме овога, она која вас вероватно највисе и занима. Можда це неко рећи да сам луда. Да сам много млада, да није још време за то. Али смо ми направили оно сто би свако пожелео кад је искрена љубав између две особе. Да направи малу везрзију себе. Што је по нама најлепша ствар која је могла да се деси.

Тако да, оно сто сте можда прочитали у медијама да сам трудна, јесте истина. Али сад су званично 3 месеца. И сад желимо да поделимо са вама ту прелепу вест.

Захвална сам Хуррицане фамилији, који су били ту да ме подрже у мојој одлуци. Памтићу све лепе тренутке. Хуррицане је било једно лепо искуство, пропутовале смо, упознале много вас, певале у много градова, смејале се и плакале…

Што се тиче даљег у Хуррицане групи, наставиће се све као до сада. Група наставља да живи. А за све нове информације це вам јављати њих две на Хуррицане оффициал чим буде било време.

Музика остаје део мене и нећу престати да се бавим њом. Али, да. У договору са мојим тимом, нећу више бити део групе. Да би могла да се посветим трудноћи и детету. Хвала вам на свему - написала је Миона.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas