Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТРПЕЛА САМ ПСИХИЧКО ЗЛОСТАВЉАЊЕ" Андреана Чекић иза себе има брак, а сада је открила шта је све трпела од стране бившег мужа

Фолк певачица Андреана Чекић иза себе ма брак са Иваном Миладиновићем којег је оптужила за породично насиље

1724144689_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Andreana-Cekic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Фолк певачица Андреана Чекић иза себе ма брак са Иваном Миладиновићем којег је оптужила за породично насиље. Андреана Чекић својевремено је проговорила о односу са Иваном и открила шта је све трпела током брака.

- Психичко злостављање почело је тако што ме је све чешће понижавао пред сарадницима, да би мене направио малом, а себе великим. Више пута ми је рекао да певам као к**** кад не пијем, па ме је терао да пијем кад радим и кад снимам песме. Том вређању присуствовали су мој пријатељ и аутор Саша Лазић, такође и Емир Ђуловић и били су згранути - почела је причу Андреана тада.

- Тачно је да је добро зарађивао са мном. Плаћала сам га дупло више од онога што клавијатуриста заради да би био срећан и задовољан. Свој новац је штедео, никада његов динар нисам узела нити ми је требао, али такође никад од њега нисам добила поклон, док је он од мене имао у свако доба финансијску помоћ и поклоне. Радећи са мном купио је стан, завршио је кућу, купио глисер и луксузна возила и још ми дугује новац. Да се разумемо, њему је одувек финансијска стабилност била фокус, никада љубав, никада ја као жена и супруга.

Певачица је тада открила и прави разлог развода.

- Разлог за наш развод јесте то што нисам могла да пређем преко превара, подмуклог дописивања са другим женама, психичког терора који сам поменула, такмичења са мном у послу, као ни преко чињенице да је све то довело до тога да се не волимо, што је главни разлог. Месецима после моје одлуке молио ме је да се предомислим, да покушамо поново, чак и онда када сам му рекла да имам некога и да сам срећна у новој вези. Пошто нисам желела да му се вратим, прорадила је сујета, па је одлучио да ми направи пакао - рекла је Андреана тада у својој исповести за "Свет".

Подсетимо, Андреана је недавно у потресној испобести проговорила о односу са оцем који је није препознао када су се након много година срели.

- Моји су се јако ружно, гадно растали, нису се растали на онај начин како би мени лакше било. Нажалост су се вређали. Не смем да будем неискрена...То мени баш није пријало. Мислим, коме би пријало. Ја сам била сведок тога. Хвала Богу, није било насиља, али кад сам отишла са мајком за Беч, никада се није лепо причало о њему, нити се са његове стране лепо причао о мами. То је мене болело и боли ме и дан данас.

- Тај сусрет памтим по томе да ме није ни препознао, јер сам одједном била много веће дете него што је он запамтио. Сачекао ме је на аутобуској станици. Сећам се да сам имала јако велику трему и жељу да га загрлим и да га видим, али је осећај тај који је на крају стваран био, био скроз другачији у смислу да нисам осетила ту љубав од њега коју сам очекивала - рекла је Андреана тада за "Републику" и почела да плаче.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas