Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тома Круза је развод коштао 400.000 долара годишње: Све је било идеално, а онда су им се они уселили у кући - Кејти са тиме није могла да се носи

Том Круз и Кејти Холмс шокирали су свет када су открили да се растају, а захтев за развод је поднела глумица

1715861682_profimedia-0119643354.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Пар се венчао на сајентолошкој церемонији 2006. године, само неколико месеци након што је дочекао своју ћерку Сури Круз, али ствари су полако кренуле низбрдо. Извори су тврдили да је Кејти била застрашена сајентолошком црквом и да се плашила да ће окренути њену ћерку против ње.

Кејти је добила искључиво старатељство над њиховом ћерком као део њиховог споразума о разводу, а Том се током година удаљио од Сури.

Пукотине су почеле да се појављују у браку Тома и Кејти када су се чланови Сајентолошке цркве уселили у њихов дом у Лос Анђелесу, како би се црквено особље уверило да је звезда "Немогуц́е мисије" правилно збринута.

Том и Кејти су 29. јуна 2012. објавили развод, а глумац је тада рекао да је "дубоко тужан" због Кејтине одлуке да се растану.

Портпарол глумца је тада рекао:

- Кејт је поднела захтев за развод, а Том је дубоко тужан и концентрисан је на своје троје деце.

Нагодба о разводу

Глумица је у документима за развод тражила и поделу имовине. Том се сложио да плац́а 400.000 долара годишње на име издржавања ћерке.

Споразум је трајао све док Сури није напунила 18 година прошлог месеца. Том је такође пристао да плати све Сурине трошкове, укључујуц́и медицинске, осигурање, образовање, колеџ и друге ваннаставне трошкове.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas